Vot rapid şi eficient în legislativul municipiului Hunedoara

14 martie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Ieri, aleşii locali de la Hunedoara s-au întrunit în şedinţă extraordinară pentru a aproba mai multe documentaţii de avizare lucrări de intervenţie (DALI).

Votarea a mers extrem de rapid. Este vorba de investiţiile de reabilitare a clădirilor de la Colegiul Tehnic „Matei Corvin“ şi la Spitalul municipal „Dr. Alexandru Simionescu“.
„Toate sunt investiţii pe fonduri europene. Am aprobat documentaţiile de avizare, sunem la faza de prefinanţare, iar când apar mici corecţii, suntem nevoiţi să le supunem aprobării Consiliului Local. Sunt investiţii în valoare de peste 11 milioane de lei, pentru patru clădiri ale Colegiului Tehnic «Matei Corvin» şi de peste 23 milioane de lei, pentru spitalul municipal, vizând creşterea eficienţei energetice”, a declarat Dan Bobouţanu (foto), primarul municipiului Hunedoara. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ameli spune:

    Dar cu vicele ce se mai întâmplă?
    Cine tine legatura cu dna senator Harau?
    Ca afacerile merg bine…

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Energeticienii de la Mintia au încheiat protestul

Protestul energeticienilor de la Termocentrala Mintia s-a încheiat ieri după-amiază, în urma unui protocol parafat între sindicate şi reprezentanţii Guvernului...

Tania Rache, cu gândul la „europene”

Tânăra sportivă Tania Rache, legitimată la secţia de taekwon-do de la CS Ştiinţa Petroşani, în vârstă de 13 ani, cea...

Hunedorenii de la Elite Center medaliaţi la Campionatul National de Karate DO Shotokan WSF

Campionatul Naţional de Karate Do Shotokan s-a desfăşurat anul acesta la Tg Secuiesc, în Sala Sporturilor din localitate şi a...

Închide