Politica si administratie

Vot pentru finalizarea hidrocentralelor abandonate din cauza activiștilor de mediu

PSD a propus, iar proiectul a fost votat în Camera Deputaților, pentru finalzairea unor hidrocentrale, prin­tre care și în județul nostru, care au fost abandonate, deși s-au băgat sute de milioane de euro în construc­ția lor, din cauza activiștilor de mediu.
„Camera Deputaților a adoptat proiectul PSD privind finalizarea hidro­­centralelor abandonate. În con­textul actual, este mai important ca niciodată să ne aplecăm asupra ne­ce­sităților energetice ale României. Dacă producția de energie este una ief­tină și curată, este cu atât mai bine. Printre altele, acest proiect asi­g­ură cadrul pentru reluarea și fina­li­zarea unor investiții majore. Valea Jiului, hidro­centralele Bumbești – realizată 90 la sută, Dumitra, realizată 98 la sută, pentru care s-au cheltuit deja pes­te 155 de milioane de euro și care pot aduce în sistem peste 21.000 de MWH, în fiecare lună, Răstolița, hidro­centrală realizată în proporție de 92 la sută, pentru care s-au cheltuit peste 200 de milioane de euro și care poate produce lunar peste 9.000 MWH.
USR a făcut ceea ce știe mai bine și s-a opus acestui proiect, inclusiv re­prezentantul din Hunedoara votând împotriva investițiilor atât de ne­ce­sare pentru comunitatea noastră”, susțin social-democrații.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura