Politica si administratie

Județul nostru, la „Salon des Vacances”, în Belgia

Reprezentanții Direcției Generale de Administrare Monumente și Pro­movare Turistică Hunedoara parti­cipă la cel mai important târg in­ter­naţional de turism din Belgia. De ieri, la Bruxelles s-a deschis „Salon des Vacances”, un eveniment care reu­nește participarea specialiştilor din domeniul turismului mondial.
„La această ediție, județul Hunedoara ocupă un loc de onoare în standul României, beneficiind de un spațiu de promovare care se adresează unui public eterogen important.
Belgia este o importantă piaţă emi­ţătoare de turişti, fapt la care se adau­gă statutul unic al oraşului Bruxelles ca sediu principal al instituţiilor Uniunii Europene, ceea ce implică totodată pre­zenţa unei game vaste de orga­nizaţii, reprezentanţe oficiale naţionale şi regionale, companii multinaţionale sau organizaţii non-guvernamentale.
Participarea județului nostru la acest târg important urmărește atragerea unui flux semnificativ de turişti, pe o gamă largă de produsturistice, por­nind de la ecoturism, turism activ în na­tură, agroturism și până la circuite cul­turale”, susțin reprezentanții Direc­ției Generale de Administrare Monumente și Pro­mo­vare Turistică Hunedoara. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura