Sport

FOTBAL. Noul selecționer nu are noroc la primul meci

Naționala României va debuta as­tăzi cu un nou selecționer pe banca tehnică, însă Edi Iordănescu are pro­bleme mari înaintea meciului cu Grecia, mai mulți jucători sunt bolnavi și riscă să nu fie pe teren în Ghencea.

Nici oaspeții nu stau mai bine
Cele mai grave simptome le au Dennis Man și Cristi Manea, care au căzut la pat și au amețeli și febră. Tri­colorii au scăpat de Covid, însă jucătorii lui Edi Iordănescu au dat peste gripa sezonieră înaintea primului meci oficial al României din 2022. Pe lângă Man și Manea, Bancu și Ivan sunt și ei răciți, având simptome serioase de răceală. „Parcă e Crucea Roșie aici”, a glumit unul dintre jucătorii României, care a avut puterea să facă haz de necaz.
Nici grecii nu stau mai bine. Echipa oaspete va fi lipsită de doi dintre cei trei fotbaliști convocați de la Olympiakos, liderul campionatului elen. Selecțio­ne­rul Gus Poyet, aflat și el la prima acțiune, nu poate conta pe serviciile extremelor Marios Vrousai și Giorgos Masouras, ambii infectați cu Covid. Tehnicianul uru­guayan, în vârstă de 54 de ani, a com­pletat lotul doar cu Tasos Chatzigiovanis (24 de ani), extrema dreapta de la Panathinaikos.Un alt jucător este incert, Dimitris Limnios (Twente) suferă de un virus și nu s-a antrenat marți, potrivit presei elene.
În lotul Greciei pentru amicalul cu România se regăsesc doi jucători cali­fi­cați în sferturile Champions League, por­tarul Odysseas Vlachodimos (Benfica) și fundașul stânga Konstantinos Tsimikas (Liverpool).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura