Vorţa, la linia de start

Magdalena Şerban

După drumuri cât pentru o viaţă, stres alimentat de veşnicele probleme şi obstacolele întâlnite la orice pas, primarul din Vorţa, Emil Radu Bureană (foto), are motive de bucurie.

“În sfârşit, văd şantier”
Deşi declarat finanţabil, proiectul depus pe Măsura 322, parcă nu mai începea să se concretizeze. După ce s-a organizat licitaţia de execuţie şi s-a primit acordul de începere a lucrărilor, s-au mai liniştit apele. “Proiectul european în valoare de 2,5 milioane de euro, ce vizează modernizarea drumurilor comunale şi a uliţelor, înfiinţarea unui „after- school” în reşedinţa de comună şi reeditarea festivalului „Primăvara vorţană“, s-a mutat acum în teren. În sfârşit, pot răsufla uşurat, pentru că lucrările au demarat. Sper ca uliţele pline de noroi să devină o amintire, iar comunitatea să se poată bucura, din nou, de vechiul festival, care nu s-a mai organizat de acum două decenii. Mulţumesc tuturor celor implicaţi în acest program de modernizare, până acum, cel mai de anvergură la nivel local”, a declarat Emil Radu Bureană.

2 comentarii la „Vorţa, la linia de start

 • 13 octombrie 2011 la 10:49
  Legătură permanentă

  Ma intreb ce vor invata cei din Vorta la „after- school” ?
  Poate despre turism ? Ca in rest…..

 • 13 octombrie 2011 la 11:03
  Legătură permanentă

  ..Visca ,Vorţa şi Băgara, trei oraşe-n toată ţara că la Bretea-i capitala!!!!…pocăitule ,tu ar trebui primadată să te duci la şcoală,că ,,după şcoală ai stat destul,,!!!!…pretinii ştiu DE CE!!!??? Cât crezi că o să mai furi cu MOloZ ???…e aproape laţul de voi!!!..ar trebui să-ţi faci griji pocăitule-troglodit!!!….şi pocăiţii pe care-i minţi întruna ştiu asta………..!!!…pe cât ai furat ar trebui să se vadă, în satele uitate de timp,ceva!!…ruşine ,,frate,,…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.