Vor mai mulţi spectatori în tribune la EURO 2020

Federaţia Română de Fotbal a solicitat Ministerului Sănătăţii să aprobe ca accesul spectatorilor la meciurile din cadrul EURO 2020 să fie de 50 la sută din capacitatea Arenei Naţionale, a declarat, Gheorghe Po­pes­cu (foto), consilier al guvernului în orga­nizarea Campionatului European.

Trofeu expus
„Prezenţa suporterilor este vitală pentru sport, în general. Vom avea 12.300 de spec­tatori. Federaţia Română de Fotbal a făcut o propunere către Ministerul Sănătăţii să ducem această capacitate la 50 la sută din stadion. Urmează ca până pe data de 28 aprilie să înştiinţăm UEFA de decizia pe care am luat-o. Avem un minimum de 12.300 de spectatori, dar sperăm ca Ministerul Să­nă­tăţii să aprobe să creştem acest număr, ar fi extraordinar”, a declarat Popescu.
Trofeul Campionatului European de fotbal EURO 2020 a fost expus duminică la Arena Naţională.România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal pe Arena Naţională din Capitală.Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Astfel, pe Arena Naţională sunt pro­gra­m­ate meciurile Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00), Ucraina – Mace­donia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00), toate în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).
Trofeul care s-a aflat duminică la Buc­ureşti va fi oferit câştigătoarei finalei ce va avea loc pe 11 iulie, pe stadionul Wembley din Londra.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Luptătorii deveni, printre favoriţii la Cupa României

În Sala Polivalenată din Odorheiu Se­cu­iesc s-au desfăşurat la finalul săptămânii tre­cute întrecerile etapei finale din cadrul Cupei României la

A câştigat al doilea turneu WTA din carieră

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (foto) a câştigat turneul WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 235.238

Imperial Wet Miercurea Ciuc, campioană naţională la futsal

Imperial WET Miercurea Ciuc a câştigat duminică la Galaţi meciul patru al finalei Ligii I la futsal şi, cu scorul

Închide