Vochiţoiu: Este nevoie de alegeri anticipate pentru conducerea Consiliului Judeţean

Sorina Popa02 Haralambie Vochitoiu 4

Senatorul UNPR de Valea Jiului, Haralambie Vochiţoiu (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că judeţul Hunedoara este în acest moment la răscruce de drumuri.
„Am devenit o voce importantă“
„Ne-am consolidat organizaţia în ultima perioadă. Mergem în continuare alături de PSD şi de Victor Ponta, aşa cum este prevăzut şi în protocolul de colaborare care se va încheia în anul 2020. Totuşi, cel mai important lucru este că UNPR a devenit o voce importantă pe scena politică naţională şi că mulţi cetăţeni apreciază proiectele noastre. La nivelul judeţului, vrem să ne continuăm munca depusă anul trecut. Să fim în slujba cetăţenilor, să venim cu proiecte bune pentru localităţi şi în consiliul judeţean”, a declarat liderul judeţean al UNPR.
„Să spunem stop fărădelegilor din judeţ”
Pe de altă parte, senatorul susţine că se impun alegeri anticipate pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. „Din mai 2012, când Agenţia Naţională de Integritate a constatat incompatibilitatea şefului Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, judeţul nostru este într-o criză morală. De câteva luni, însă, această criză s-a agravat, devenind administrativă şi penală, după ce Mircea Moloţ şi Tiberiu Balint au fost arestaţi la domiciliu, fiind implicaţi într-un dosar de corupţie. Ar fi moral ca persoanele care deţin funcţiile menţionate să demisioneze şi să îi lase pe hunedoreni să-şi aleagă o nouă conducere care să-i reprezinte cu onoare şi cu responsabilitate şi transparenţă faţă de banii publici. Cred că este de ajuns! Trebuie să spunem stop fărădelegilor din judeţul Hunedoara şi să o luăm de la capăt. Singura soluţie care se impune în acest caz sunt alegerile anticipate pentru funcţia de preşedinte al judeţului Hunedoara”, a adăugat senatorul Haralambie Vochiţoiu.

12 comentarii la „Vochiţoiu: Este nevoie de alegeri anticipate pentru conducerea Consiliului Judeţean

 • 19 ianuarie 2015 la 22:53
  Permalink

  DA, Se impun alegeri anticipate !

 • 20 ianuarie 2015 la 7:50
  Permalink

  Ce kakanar. Si presedinte sa fi chiar tu, kakanarule. Si vicesa doamna proxenet Plescan sub-ordonata ta pe linie de partid. Hai ca nu vorbesti serios omule. Si, ne faci sa radem, tu spui stop faradelegilor din judet?

 • 20 ianuarie 2015 la 9:24
  Permalink

  dubaa si politia,dubaa si politia

 • 20 ianuarie 2015 la 11:05
  Permalink

  Senatorul Resturilor este simpatic ca un cui in talpa. Cica, la el: ” Trebuie să spunem stop fărădelegilor din judeţul Hunedoara şi să o luăm de la capăt”. Adica, Haralabie, sa incepeti voi faradelegile voastre, de parca ale voastre sunt mai simpatice, nu? Iata o mostra din putul gandirii de doctor in aburistica al lui Haralabie cap de porc…salbatec…

 • 20 ianuarie 2015 la 11:23
  Permalink

  UNPR = Adunatura de securisti si jigodii ca tine.
  Sa ma iertati pentru pleonasm.
  Din cauza aparitiei unor partied ca UNPR , alegerile au ajuns sa nu mai conteze in Romania.
  Marsh potaie la cotet.
  Puteam sa zic mai multe si mult mai urat, dar mizeria asta de om nu merita, nici macar atata. Dupa fata astuia sunt croiti TOTI cei 600 de hoti si obezi care mananca trupul tarii imputinat de tatii, unchii si bunicii lor.
  Oameni buni, prin cate campanii mai trebuie sa trecem ca sa constientizam faptul ca de 25 de ani, nu a contat cu cine s-a votat.

 • 20 ianuarie 2015 la 11:41
  Permalink

  Dincolo de faptul ca UNPR este cum este, ca Harry Vochitoiu este cum este, alegerile anticipate pentru CJ se impun. Sunt necesare pentru judet, nu pentru un om sau altul. Purcel nu are, din nefericire onoare. E nevoie de o noua conducere la CJ.

 • 20 ianuarie 2015 la 15:53
  Permalink

  Domnule Nicoara aveti dreptate, dar in articolul de mai sus pare ca ne uitam la o parodie (la moda acum) cu Alibaba in haine preotesti predicand despre porunca „sa nu furi”.
  Apropos, era destul de gretos subiectul Vochitoiu ca sa ne mai aduceti aminte de dl Molot . Desi, daca stau bine sa ma gandesc, asa seamana in apucaturi…!
  Fiecare cu drepturile si sperantele lui, eu unul sperante de la politicieni, nu mai am.

 • 20 ianuarie 2015 la 19:16
  Permalink

  au ce citesc >>> hotul de vochitoiu zice ,, stop faradelegilor … adica a hotiilor pe care le practica tocmai el…..poate se opreste el din hotie ????

 • 20 ianuarie 2015 la 20:07
  Permalink

  Acest „om” are o imagine spurcata. sa intelegem ca va da bani multi sa-i publicati poza si prostiile gretoase? Auzi: stop si de la capat. pai ba bou baltii, de la capat inseamna sa incepi tu faradelegile. Mare bou mai esti. Consultatiii……..consultatiiiiiiiiiiiii…consultatiiiiiiiiiii

 • 21 ianuarie 2015 la 11:48
  Permalink

  Am adus vorba de Purcel deoarece era vorba de presedentia CJ, functie detinuta de acesta. Haralambie Vochitoiu tot despre asta vorbea. Deci nu discutam despre cum este Vochitoiu ci despre faptul ca este nevoie de un nou lider la CJ

 • 21 ianuarie 2015 la 18:05
  Permalink

  De ce sa nu vorbim despre traseistul de Vochitoiu cat timp el a lansat dezbaterea?
  Vochitoiu a fost condamnat definitiv pentru fals in inscrisuri si altele, avand dosare in curs si acum.
  Crezi ca este cazul sa vorbeasca taman el despre ce au facut altii?
  Altii, deocamdata, beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, pe cand senatorul asta a fost condamnat si pus sa plateasca amenzi penale pentru faptele sale.

 • 22 ianuarie 2015 la 11:26
  Permalink

  Eu nu am spus sa nu vorbim despre Harry Vochitoiu sau despre oricine altcineva, daca asa se potriveste situatia. Am spus doar ca in problema anticipatelor la CJ avea dreptate. Asa se si intampla.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare