Politica si administratie

Vladu, pus în discutia PDL Hunedoara

Carmen Cosman

Cazul directorului general adjunct de la Electrocentale Deva-Mintia, Marius Cristian Vladu (foto), va fi pus în discuţia Biroului Permanent Judeţean al PDL Hunedoara, unde se va lua o decizie în ceea ce-l priveşte pe fostul prefect de Hunedoara, susţin liderii PDL din judeţ.

„Nu mă simt vinovat cu nimic”
Liderii PDL Hunedoara spun că discuţiile în ceea ce-l priveşte pe directorul adjunct al Termocentralei Mintia, Marius Cristian Vladu, ar fi trebuit să se poarte la începutul acestei săptămâni, dar parlamentarii au fost convocaţi de urgenţă la Bucureşti. „Am convocat şedinţa Biroului Judeţean, care va avea loc la începutul săptămânii viitoare. Vom discuta absolut tot şi vom face şi o analiză a alegerilor care au avut loc în Colegiul nr. 3 Haţeg”, a declarat preşedintele interimar al PDL Hunedoara, Viorel Arion.
Corpul de control al ministrului Economiei a plecat de la termocentrală, luând documente pentru verificare. Marius Cristian Vladu este suspectat că a sponsorizat, din banii Termocentralei Mintia, cu 150.000 de lei, campania electorală a candidatului PDL, Daniel Răducanu, la alegerile din Ţara Haţegului, iar societatea pe care o conduce a păstrat în structuri doar membri de partid. Aceste lucruri reies dintr-o înregistrare a unei discuţii din noaptea de după alegeri, care a avut loc la sediul PDL Călan.
„Din punctul meu de vedere, nu am nici o problemă. Tot ce spun unii sunt declaraţiile lor. Nu mă simt vinovat cu nimic şi nu cred că trebuie să fiu judecat de nimeni, nici măcar de partid. Au fost nişte afirmaţii pe care le-am făcut  într-un mediu privat şi cred că ne-am câştigat această libertate în decembrie 1989”, a declarat Cristian Vladu, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Reforma clasei politice, absolut necesară
Unul dintre cei atacaţi în aceeaşi discuţie este subprefectul de Hunedoara, Dorin Gligor, despre care Vladu spunea că nu l-ar susţine la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara. În acest context, Dorin Gligor este de părere că, pentru a nu mai exista astfel de momente, ar trebui reformată clasa politică românească. „Sunt voci care spun că nu ar mai trebui să se facă astfel de înregistrări. În plus, ar trebui o reformă a clasei politice româneşti. Eu cred că fiecare partid are resurse de a-şi regla situaţiile de acest gen, altfel, le vor regla celelalte formaţiuni politice. Oricum, sunt de părere că afirmaţiile din discuţiile înregistrate au fost doar acte de bravură”, a declarat subprefectul de Hunedoara.

5 comentarii la „Vladu, pus în discutia PDL Hunedoara

 • Interesant…dar tare as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva; am auzit si la tv ca la mintia au fost pastrati doar membrii pdl; in articolul asta scrie ca au fost pastrati in structuri doar membrii de partid; pai, doar pdlisti mai sunt la mintia, restul au fost dati afara? ca eu cunosc pesedisti acolo, care sunt angajati acolo, liberali; ba, il stiu si pe unul de e director acum si nu are nici o treaba cu pdlul (cred ca are inclinatii liberale clare, dar e un bun profesionist si e acolo de vreo 30 de ani. Mai e unul pe acolo, liberal care aparea pe la tv cu molot si mircia,acum vreo 2 ani…si ala e sef de sectie.
  Am si un vecin care nu are nici o treaba cu politica, da l-au pus sef de sectie pentru ca e bine pregatit profesional. Si il cred pe vecinul asta ca nu s-ar inscrie in pdl si se jura ca nici nu i-a cerut careva sa faca asta.
  Asa ca eu nu stiu ce sa mai cred; am atatea cunostiinte care lucreaza la mintia si care spun ca vladu asta a facut multe lucruri bune pentru termocentrala si doresc sa ramana tot el director, ca a promis oamenilor lucrari de investitii, sa aiba oamenii servicii si peste 10 ani.
  Presa minte sau oamenii de la mintia au orbul gainilor?

 • sa mori de ris !!!!

  cine il va analiza FALILIA RIDIZI ???? MONICA RIDIZI II VA ANALIZA ACTIVITATEA SI PRIMARUL RIDIZI IL VA SANCTIONA LA PDL HUNEDOARA ????

  glume bune de sarbatori ????
  se analizeaza hotii intre ei ??????? ce am ajuns !!!!!!!

 • Ar trebui dat afara din partid si de la termocentrala Mintia , disponibilizat .

 • Bai nea Cristi ce naiba sa faci baiatule cand gura bate c…Acum se vede ca sunt ca si puricii pe tine.Doar sa te lupti cu ei,sa iti dovedesti nevinovatia prin argumente.Credeam ca ai ochi si miros format.Of,la naiba !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura