Vizită cu tort, fructe și dulciuri la UAMS Baia de Criș

Magdalena Șerban

Cu prilejul Zilei Internaționale a Per­soa­nelor Vârstnice, 1 Octombrie, cei de la Uni­tatea de Asistență Medico-Socială Baia de Criș au avut o surpriză: au primit un tort, fructe și dulciuri din partea pre­șe­dintelui Consiliului Județean Hunedoara – Laurențiu Nistor, a deputatului hune­do­rean Natalia Elena Intotero, a directorului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara – Geanina Ianc, precum și a primarului din localitate, Liviu Gorcea.
Deși nu s-au întâlnit față în față cu be­ne­ficiarii, cadrul pandemic impunând restricții de organizare internă, aceștia le-au trans­mis gânduri bune și urări de binecuvântare.
„Mulțumim mult pentru surpriza adusă beneficiarilor UAMS Baia de Criș! A fost un moment festiv care i-a bucurat pe cei pen­tru care viața socială e limitată, iar clipele fericite sunt puține. Într-un astfel de gest se simte solidariate și respect pentru per­soa­nele mai puțin norocoase. De fapt, e multă omenie în spatele unor asemenea demer­suri. Mulțumim, încă o dată! Să avem să­nă­tate și putere de le purta de grijă celor dragi sufletului și semenilor noștri aflați la greu ori în suferință. Doamne ajută!”, a spus Diana Bulz (foto), managerul UAMS Baia de Criş.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.