Violatorul recidivist, condamnat definitiv

7 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Ciobanul care a batjocorit o bătrână din Şoimuş va executa o pedeapsă de aproape şapte ani de închisoare. Recidivistul a fost condamnat definitiv pentru tâlhărie calificată şi viol. Ultima sa victimă a fost o femeie singură din localitatea Şoimuş. Individul a mai fost închis pentru viol.

Violatorul are 52 de ani şi este din judeţul Dolj, iar fapta pentru care a fost trimis după gratii a avut loc anul trecut. Mircea Nuţă lucra pe la stânele din judeţul Hunedoara şi a intrat peste o vârstnică din Şoimuş, a bătut-o pentru a afla unde-şi ţin economiile şi a violat-o. A fost condamnat de Judecătoria Deva la cinci ani de închisoare pentru tâlhărie calificată şi cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Atât recidivistul cât şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva au făcut apel la soluţia instanţei de fond. Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelul procurorilor fără a schimba şi anii de închisoare pe care trebuie să-i execute inculpatul. În cazul lui Nuţă, magistraţii au respins acţiunea ca nefondată urmând ca violatorul să execute pedeapsa principală rezultantă de şase ani şi opt luni închisoare. Anchetatorii spun că Nuţă şi-a premeditat fapta ştiind că femeia locuieşte singură. Potrivit poliţiştilor, suspectul ar fi pătruns în locuinţă prin spargerea unui geam după ce a pândit-o pe femeie o perioadă. Individul devenise spaima taximetristelor după ce a comis mai multe violuri pe raza judeţului Dolj, cât şi a celor limitrofe. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum se vor disputa competiţiile de fotbal?

În noile condiţii, cele de prelungire a stării de necesitate în România cu încă 30 de zile, competiţiile sportive nu...

Campioana Eliza Samara se va antrena acasă, cu un robot

Eliza Samara (foto), în vârstă de 30 de ani, este veterana echipei naţionale a României la tenis de masă, care...

Damian Militaru lămureşte lucrurile cu noul teren de la Petroşani

Nicolae Gavrea După cum am informat zilele trecute, ministrul Dezvoltării a semnat un ordin prin care se aprobă construirea, la...

Închide