Doi ani de închisoare pentru zeci de furturi

7 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un hoţ cu antecedente din Petroşani a reuşit să scape de puşcărie, deşi a furat fără încetare timp de aproape doi ani de zile. În cele din urmă a ajuns după gratii. Dar nu va sta prea mult după gratii pentru că şi-a recunoscut faptele şi a beneficiat de clemenţă.

Alin Mariean este recidivist şi a comis cel puţin 22 de furturi din societăţi comerciale în perioada ianuarie 2018-noiembrie 2019. Deşi a fost prins în mai multe rânduri, abia la finele anului trecut a fost arestat preventiv şi trimis în judecată. Individul a cerut să fie judecat cu acord de recunoaştere a faptelor şi a primit o pedeapsă de doi ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată. Soluţia Judecătoriei Petroşani nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel atât de infractor, cât şi de procurori.
Potrivit anchetatorilor, recidivistul prefera să fure în special din magazinele alimentare mari de pe raza Văii Jiului, cu precădere din Petroşani, dar a acţionat şi în locuinţele unor localnici. Individul a recunoscut şi prejudiciile cauzate magazinelor din care a furat şi s-a angajat să achite despăgubiri de câteva sute de lei. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Violatorul recidivist, condamnat definitiv

Ciobanul care a batjocorit o bătrână din Şoimuş va executa o pedeapsă de aproape şapte ani de închisoare. Recidivistul a...

Cum se vor disputa competiţiile de fotbal?

În noile condiţii, cele de prelungire a stării de necesitate în România cu încă 30 de zile, competiţiile sportive nu...

Campioana Eliza Samara se va antrena acasă, cu un robot

Eliza Samara (foto), în vârstă de 30 de ani, este veterana echipei naţionale a României la tenis de masă, care...

Închide