Violatorul din Lupeni rămâne în puşcărie

Maximilian Gânju

Un individ din Lupeni, Nicolae Bitang, zis ”Nimurug”, aflat în penitenciar, a cerut Judecătoriei Deva să fie liberat condiţionat, după ce a executat aproape trei ani din pedeapsa de cinci ani şi jumătate primită pentru viol.

În urma analizării cererii, magistraţii deveni au decis, zilele trecute, că Bitang nu poate părăsi puşcăria şi abia anul viitor va fi luată în discuţie o nouă solicitare.
Individul de 34 de ani, din Lupeni, condamnat în trecut pentru alte fapte, a siluit o adolescentă de 15 ani din localitate. Conform poliţiştilor care au anchetat cazul, Bitang a acostat-o pe minora pe care o cunoştea din vedere şi a dus-o pe malul Jiului de Vest, unde a violat-o. De teamă că adolescenta îl va da în vileag, ”Nimurug” a ameninţat-o cu moartea dacă va spune ceva despre cele întâmplate şi i-a dat drumul. Copila s-a dus direct la poliţie şi le-a povestit oamenilor legii prin ce a trecut, iar la scurt timp, recidivistul a fost prins şi condamnat la închisoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Expert în metoda „accidentul”, din Constanţa, prins de poliţiştii deveni

Un adolescent de 17 ani din Constanţa a fost înhăţat de poliţiştii deveni, fiind suspect că a înşelat de bani...

Juniorii de la CFR Simeria, înfrânţi de două ori la Timişoara

Echipele de juniori Under 19 şi Under 17 ale clubului CFR Simeria au pierdut disputele cu echipele similare de la...

Scandal în Liga I de futsal! Informatica Timişoara a anulat unilateral derbiul cu United Galaţi!

Deşi trebuia să se dispute aseară, derbiul dintre Informatica Timişoara şi United Galaţi, din ultimă a etapă a turului Ligii...

Închide