Eveniment

Violatorul de la Dâlja a cerut întreruperea pedepsei

03 gratiiMaximilian Gânju

După mai puţin de doi ani de stat după gratii, violatorul din Petroşani, care a pândit o tânără, a bătut-o, a tâlhărit-o şi apoi violat-o sub un pod de la marginea oraşului, vrea cu tot dinadinsul în libertate.

Individul a primit cinci ani de închisoare pentru jefuirea şi violarea tinerei de 24 de ani şi a susţinut în faţa instanţei că este nevinovat, însă probele procurorilor l-au trimis direct după gratii. Nemulţumit de sentinţă, acesta a încercat prin toate mijloacele să-i determine pe magistraţi să-l elibereze, însă toate încercările sale au fost sortite eşecului. Dacă a văzut că nu are şanse de izbândă, violatorul, Ioan Orlando Suceveanu (21 de ani), şi-a jucat şi ultima carte şi le-a cerut magistraţilor să-i întrerupă pedeapsa. Nici de această dată n-a convins instanţa cu motivele invocate, iar judecătorii de la Judecătoria Deva i-au respins solicitarea.
Ioan Orlando Suceveanu a acostat-o pe tânăra de 24 de ani, în timp ce aceasta mergea spre Petroşani pe un drum izolat din cătunul Dâlja. După ce a trecut de podul de peste Jiu, femeia a coborât pe marginea apei să îşi spele încălţămintea. Acolo a fost surprinsă de individ. Acesta a lovit-o în cap şi pe corp, a trântit-o la pământ şi a violat-o. După aceea, autorul i-a luat tinerei suma de 110 lei, un inel din aur şi verigheta. La insistenţele victimei, agresorul i-a restituit verigheta, nu înainte de a o obliga pe femeie la perversiuni sexuale. Fiind o zonă lăturalnică, aflată la periferia oraşului, tânăra nu a fost auzită de nimeni. Poliţiştii au reuşit să dea de individ câteva ore mai târziu. Violatorul are antecedente penale, fiind cercetat pentru loviri şi alte violenţe şi port ilegal de armă albă. În anul 2011, a înjunghiat şi bătut un taximetrist din Petroşani, fapte pentru care a fost condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura