Violatorul bătrânei din Şoimuş rămâne după gratii

18 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul, de loc din judeţul Dolj, dar cu domiciliul flotant în judeţul Hunedoara, a fost găsit vinovat atât de viol, cât şi de tâlhărie calificată şi condamnat de Judecătoria Deva la închisoare cu executare. A făcut apel la sentinţă iar dosarul său se va judeca peste aproape două săptămâni.

Violatorul are 52 de ani, iar fapta comisă a avut loc anul trecut. Mircea Nuţă lucra pe la stânele din judeţul Hunedoara şi a intrat peste o vârstnică din Şoimuş, a băut-o pentru a afla unde-şi ţine economiile şi a violat-o.
Mircea Nuţă a fost condamnat de judecătorii din Deva la cinci ani de închisoare pentru tâlhărie calificată şi cinci ani pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Instanţa a stabilit că infracţiunile deduse judecăţii sunt concurente şi a contopit pedepsele, dar a adăugat un spor de pedeapsă, astfel că violatorul a primit o condamnare de şase ani şi opt luni închisoare. Inculpatul a făcut apel la sentinţa instanţei de fond iar dosarul său a ajuns la Curtea de Apel Alba Iulia. Instanţa de apel, zilele trecute, a decis ca individul să rămână în arest preventiv pe durata judecării cauzei. Anchetatorii spun că Nuţă şi-a premeditat fapta ştiind că bătrâna locuieşte singură. Potrivit poliţiştilor, suspectul ar fi pătruns în locuinţă prin spargerea unui geam, după ce a pândit-o pe femeie o perioadă. Individul este recidivist. A comis mai multe violuri pe raza judeţului Dolj şi a celor limitrofe, fiind acuzat că a abuzat sexual mai multe taximetriste. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Incendiile de vegetaţie mobilizează zeci de pompieri

În doar opt ore au fost înregistrate 13 incendii de vegetaţie uscată pe raza judeţului Hunedoara, iar pentru stingerea lor...

Situaţia infecţiilor cu COVID-19 în judeţ şi în ţară

În judeţul Hunedoara, ieri la ora 18.00, conform celei de-a doua raportări a zilei, se aflau în izolare 802 persoane,...

Descinderi la hoţi de lemn din zona Brad

Trei suspecţi au fost reţinuţi şi alţi trei sunt cercetaţi penal în stare de arest la domiciliu pentru furt de...

Închide