Victorii, doar victorii pentru tenisul de masă din România

Echipele României au obţinut victorii pe linie, în grupele Campionatelor Europene de tenis de masă pentru juniori Under-19 de la Varazdin (Croaţia).
La feminin, România a trecut de Ucraina cu 3-0, prin victoriile obţinute de Ioana Sîngeorzan (3-2 cu Anastasia Dimitrenko), Elena Zaharia (3-0 cu Iolanta Evtodi) şi Luciana Mitrofan (3-1 cu Alina Vidrucenko). În al doilea meci, tricolorele au dispus de Belarus cu 3-1, punctele fiind aduse de Elena Zaharia (3-1 cu Vera Volkova şi 3-0 cu Daria Kisel) şi de Luciana Mitrofan (3-0 cu Uliana Alhovskaia). În alt meci, Ioana Sîngeorzan a pierdut cu 2-3 în faţa Dariei Kisel. În a treia partidă, România s-a impus în faţa Sloveniei cu 3-0: Ioana Sîngeorzan a dispus de Lea Paulin (3-1), Elena Zaharia a învins-o pe Tjasa Novak (3-0), iar Adela Struna pe Nusa Kadis (3-2).
La masculin, România a câştigat cate­go­ric cu San Marino, 3-0, punctele fiind ob­ţinute de Darius Movileanu (3-0 cu Lorenzo Vannucci), Eduard Ionescu (3-0 cu Andrea Morri) şi Andrei Istrate (3-0 cu Mattias Mon­giusti), dar şi cu Grecia (3-0), prin victoriile lui Darius Movileanu (3-0 cu Alexandros Madesis), Eduard Ionescu (3-0 cu Sokratis Giannoutsos) şi Andrei Istrate (3-0 cu Iakovos Aivatidis). Urmează meciul în care România va întâlni formația din Dane­marca.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pregătiri intense în Valea Jiului

Divizionara de Liga a III-a din Valea Jiului se pregătește intens la baza pro­prie de la stadionul „Petre Libardi”, cu

Inactivitatea fiscală

Situaţiile care generează inactivitatea fiscală Contribuabilul/plătitorul persoană juridică sau orice entitate fără personalitate juridică este declarat inactiv și îi sunt

Cele mai bune alimente care vă oferă energie pentru toată ziua

Dacă abia puteți ține ochii deschiși în timpul zilei de muncă sau treceți printr-o perioadă dificilă în care vi se

Închide