Sport

Victorii, doar victorii pentru tenisul de masă din România

Echipele României au obţinut victorii pe linie, în grupele Campionatelor Europene de tenis de masă pentru juniori Under-19 de la Varazdin (Croaţia).
La feminin, România a trecut de Ucraina cu 3-0, prin victoriile obţinute de Ioana Sîngeorzan (3-2 cu Anastasia Dimitrenko), Elena Zaharia (3-0 cu Iolanta Evtodi) şi Luciana Mitrofan (3-1 cu Alina Vidrucenko). În al doilea meci, tricolorele au dispus de Belarus cu 3-1, punctele fiind aduse de Elena Zaharia (3-1 cu Vera Volkova şi 3-0 cu Daria Kisel) şi de Luciana Mitrofan (3-0 cu Uliana Alhovskaia). În alt meci, Ioana Sîngeorzan a pierdut cu 2-3 în faţa Dariei Kisel. În a treia partidă, România s-a impus în faţa Sloveniei cu 3-0: Ioana Sîngeorzan a dispus de Lea Paulin (3-1), Elena Zaharia a învins-o pe Tjasa Novak (3-0), iar Adela Struna pe Nusa Kadis (3-2).
La masculin, România a câştigat cate­go­ric cu San Marino, 3-0, punctele fiind ob­ţinute de Darius Movileanu (3-0 cu Lorenzo Vannucci), Eduard Ionescu (3-0 cu Andrea Morri) şi Andrei Istrate (3-0 cu Mattias Mon­giusti), dar şi cu Grecia (3-0), prin victoriile lui Darius Movileanu (3-0 cu Alexandros Madesis), Eduard Ionescu (3-0 cu Sokratis Giannoutsos) şi Andrei Istrate (3-0 cu Iakovos Aivatidis). Urmează meciul în care România va întâlni formația din Dane­marca.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura