Unii se antrenează la Tokyo, alții la Izvorani

Componenții echipei naționale olimpice a României, TEAM ROMANIA, au început pregătirea pentru marea competiție sportivă. În sală sau în aer liber, tricolorii au intrat în atmosfera olimpică, iar emo­țiile au fost alungate de munca de la an­tre­namente.

Deocamdată, fără emoții
Mai concentrați ca oricând, sportivii noștri își dozează inteligent eforturile și se adaptează din mers la noile condiții, în care diferența de fus orar joacă un rol deloc de neglijat. Tensiunea crește, dar zâmbetele sunt la locul lor pe fețele sportivilor noștri, pentru că buna lor dispoziție nu a fost umbrită de emoții.
În timp ce o parte dintre componeții TEAM ROMANIA a ajuns cu bine la Tokyo și și-a început antrenamentele, în Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani neră­b­da­rea este din ce în ce mai greu de înfrânat pentru cei rămași. Pentru a uita de emoții, spor­tivii din lotul olimpic de lupte se pre­gă­tesc cu îndârjire pentru ca la Tokyo să fie în vârf de formă.
Emilia Alina Vuc (cat. 50 kg), Andreea Bea­trice Ana (cat. 53 kg), Kriszta Tünde Incze (cat. 62 kg), libere masculin – Albert Saritov (cat. 97 kg); greco-romane – Alin Alexuc-Ciurariu (cat. 130 kg) vor ataca po­diumul olimpic de la Tokyo avându-i alături pe antrenorii Petrică Carare, Nikolay Ilich Sto­yanov și Ion Vremere. „Am mare încredere în sportivii care vor fi prezenți la Tokyo. Toți cinci au șanse la me­da­lie și sunt convins că vor da ce-i mai bun din tot ce au acumulat până acum. Voi fi ală­turi de ei până la capăt și cred că vor reuși să se autodepășească”, a spus Răzvan Pîrcălab, președintele Federației Române de Lupte.
Luptătorii români vor pleca spre Tokyo pe 24 iulie, în timp ce fetele vor face deplasarea pe data de 28 iulie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.