Sport

Pregătiri intense în Valea Jiului

Divizionara de Liga a III-a din Valea Jiului se pregătește intens la baza pro­prie de la stadionul „Petre Libardi”, cu un program de 5-6 antrenamente săp­tă­mânal.
Staff-ul tehnic al echipei este alcătuit din Avram Moldovan (va împlini pe 29 oc­tombrie 50 de ani) ca antrenor principal, secondat de Damian Militaru, Cosmin Kanduth și Sorin Ghițan. CSM Jiul are a­cum în teste jucători, externi și din pe­piniera proprie. S-a reîntors la echipa din Petroșani jucătorul Simoneac, care a evoluat la CSM Vulcan. Se așteaptă ciclul de meciuri amicale și cel din Cupa Ro­mâniei, pentru a se putea contura o formulă de echipă.
„Suntem în continuare în faza de a consolida un lot de 20-22 jucători, absolut necesar pentru a face față rigorilor Ligii a III-a. Pentru mine este o nouă provocare venirea la Jiul (n.n.-Avram Moldovan a mai fost la juniorii Jiului în anii 2000), unde îmi doresc să facem o treabă bună. Am încredere că până la startul campionatului vom fi la un nivel de pregătire care să ne dea speranță că vom aborda noul sezon cu aplomb și vigoare. Eu cred că aceia care vor îmbrăca tricoul Jiului vor ști că au o misiune, aceea de a respecta un brand care dăinuie de mai bine de un secol”, a declarat noul antrenor principal al Jiului, Avram Moldovan.

Program amicale Jiul Petroșani:
24 iulie: Jiul – Retezatul Hațeg
28 iulie: Jiul – ? (Cupa României)
31 iulie: Retezatul Hațeg – Jiul
7 august: Gilortul Tg.Cărbunești – Jiul

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura