www.mesagerulhunedorean.ro

Victime ale drumurilor înzăpezite

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite, în urma accidentelor produse ieri pe drumurile din judeţ.
Ieri dimineaţă, în jurul orei 7.40, în timp ce se deplasa pe direcţia Deva-Orăştie, pe DN 7, un şofer s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini. Din cauza carosabilului umed, autoturismul său a derapat şi s-a tamponat cu un altul, care circula regulamentar pe sensul opus. Şoferul vinovat, un tânăr de 36 de ani din Hunedoara, a murit la Spitalul Judeţean din Deva.
Un alt accident s-a produs pe DN 76, Brad-Oradea. Şoferul unui autoturism, un bărbat de 35 de ani din Călan, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, şi a lovit o autospecială de deszăpezire, care staţiona pe marginea drumului. Şoferul autospecialei se afla în spatele utilajului, când a fost surprins între cele două maşini, fiind rănit.
Un alt eveniment rutier s-a produs pe DN 68, la ieşirea din Haţeg. Şi de această dată, de vină a fost un şofer care nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Un tânăr de 23 de ani, pasager în autoturism, a ajuns la spital în comă de gradul trei. Alţi doi pasageri din maşină au fost transportaţi la spital, şoferul suferind răni uşoare. (N.Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.