Viceprimarul Răzvan Mareș va fi înlocuit azi din funcție?

16 februarie 2018 | 11 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 

  Primarul Devei va  propune în ședința de astăzi a Consiliului Local Deva schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș.

Este a doua oară când Florin Oancea încearcă să-l schimbe pe Răzvan Mareș(foto) din funcția de viceprimar. Se pare că de această dată va reuși, spun surse din legislativul municipiului Deva, fiindcă Oancea și-ar fi asigurat voturile necesare pentru debarcarea lui Mareș. Aceleași surse susțin că în locul lui Mareș, viceprimar va fi ales consilierul local  Ferdinand Pogocsan, membru UDMR. (Sorina Popa)

Loading...

Comentarii (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Miki Spaga spune:

  Mares o sa ajunga din nou chelner . Betivul de Mos a tradat din nou si s-a salvat pe ultima suta de metri

 2. Amigo 2 spune:

  Pe bune Miki?

 3. Deva spune:

  Nu vreau ungur ca vice!

 4. Deva spune:

  Ravzane lasa.si tu de la tine.Florine lasa si tu de la tune.In tandem ati reusit distrugerea Devei.Felicitari! V-a intrecut si HD.De Alba Iulia ce sa mai zic!luati caietul ,Oradea e prea departe,mergeti 16 km pana in HD sa va scoalarizati.e tiganie ce se intampla in aceasta primarie.Amenintarea cu moarte e un lucru extrem de grav!Razvane si Florine ati strans gunoaiele si ati nivelat frumos terenul ,refacand parculetul in zona dintre Kaufland si benzinaria Mall?A fost frumos odata acolo acum e f.mizerie.Mai mergeti pe teren.e ***** pe acolo,faceti legatura orasului cu A1 ,faceti gara,pasajele,sali de sport pt copii in oras si lasati jucariile voastre si certurile ca de tigani la usa cetatii(cortului).faceti un patinoar gratis al oraduluk nu unul inchiriat ca sa platiti bani .

 5. Sorin Fortuna spune:

  Deva, ai dreptate. Decat un ungur mai bine un rrom. Ce zici ?

 6. Deva spune:

  Propun inlocuirea amandurora ca Deva bate pasul pe loc de.f.mult timp.Plus daune pt stagnarea lucrariilor si dezvoltarea orasului, pt.saracirea deveniilor avand posibilitatea de a creea locuri de munca si nu au facut-o, pt.neindustrializarea Devei si pt imaginea Devei (plna de second handuri).Deva a ajuns un oras second hand ,de mana a doua daca nu a 3-a!Sa fie adus un roman cu calul pe umeri!

 7. Sorin Fortuna spune:

  Bravo Deva, un roman cu…calul pe umeri. Din ce spui tu, nu toti romanii sunt cu calul…pe umeri. Nu am inteles, care amandoi sa fie inlocuti ?

 8. Deva spune:

  Sorina,citeste printre randuri.Scuze tastatura mea e nasoala.

 9. Sorin Fortuna spune:

  Sigur, tastatura ta reda Sorina in loc de Sorin, etc… E greu de crezut totul, dar asta este.

 10. Kafka spune:

  Doi boi.
  In tara nimanui de nicaieri, toti idiotii ajunsi vedete, au constatat ca circul se vinde bine analfabetilor functionali (politic si cultural).
  Si cum politicul are grija ca randul acelora sa creasca …

 11. Dionisie Joldoș spune:

  Nu, nu politicul îi alege. Electoratul pune ștampila. Înainte de’89 toată lumea era fericită că ne conduce cel mai iubit fiu al poporului, un agramat sfertodoct. Acum…e mai mulți dar lumea nu mai e fericită. Dar, de ales tot îi alege pe bandă rulantă, orice ar fi.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Carmen Hărău: „Doamnă prim-ministru, cu Valea Jiului cum rămâne?“

Cu referire la recenta declaraţie a doamnei comisar european Corina Creţu, senatoarea PNL Carmen Hărău (foto) a interpelat-o pe prim-ministrul...

Războiul dintre primarul liberal al Devei şi viceprimarul PSRo nu se stinge: Florin Oancea: Răzvan Mareş nu va mai fi viceprimar!

Ieri, viceprimarul PSRo al municipiului Deva, Răzvan Mareş (foto dreapta), a organizat o conferinţă de presă la sediul partidului, începând...

Bulina albă 16.02.2018

Marius Omotă, primarul comunei Ilia

Închide