Viceprimarul din Petrila a fost înlocuit din funcţie

Maximilian Gânju
Viceprimarul oraşului Petrila, Dorin Curtean, candidat la funcţia de primar al oraşului, a rămas fără sprijinul po­litic, după ce a ales să treacă la Pro România şi să can­dideze.
Aleşii locali din Petrila au ales, ieri, un nou viceprimar în condiţiile în care Dorin Curtean, în baza legii, şi-a pierdut şi postul de consilier local. Marius Heljiu (foto) este noul viceprimar al oraşului Petrila. Consilierul local din partea PSD a fost ales, de colegii de consiliu, în funcţia de viceprimar. La şedinţa de miercuri după-amiază, nu au participat consilierii PNL.
Curtean a făcut echipă la alegerile trecute cu actualul primar al localităţii Petrila, Vasilică Jurca (PSD), fiind unul dintre cei care au ajutat la victoria în faţa fostului primar Ilie Păducel.
La Petrila sunt înscrişi în cursa electorală cinci candidaţi pentru fotoliul de primar al localităţii. Vasile Jurca de la PSD, Ilie Păducel – PNL, Iulian Niculescu – USR, Dorin Curtean – Pro România şi Daniel Dumitru Stroe – Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.