Viceprimarul Costa s-a accidentat cu motoscuterul

14 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Cosmin Costa (foto), viceprimar al municipiului Deva, este internat în spital, la Secţia de Ortopedie, de marţi seara, după ce a suferit un accident, în timp ce se plimba cu un motoscuter şi a nimerit cu o roată, într-un canal. În urma accidentului, viceprimarul s-a ales cu o mână ruptă şi cu un picior rănit.

A fost operat

Marţi, în jurul orei 17, după ce şi-a terminat programul la primărie, Cosmin Costa a mers acasă, iar apoi s-a hotărât să facă o plimbare cu motoscuterul său. „La un moment dat, eram în zona Liceului Traian, printre blocuri. Nu ştiu cum, am nimerit cu roata din faţă într-un canal al cărui capac nu era pus cum trebuie, şi am fost aruncat de pe motoscuter. M-am lovit foarte rău, am mâna dreaptă ruptă în mai multe locuri, iar rotula de la piciorul stâng mi-a sărit afară. Din fericire, nimeni altcineva nu a mai fost implicat în acest accident, ceea ce mă bucură foarte mult. În cursul zilei de astăzi (n.r. -ieri), am fost operat la braţ, iar acum mă simt mai bine. Deocamdată, nu am dureri foarte mari, pentru că încă îşi mai face efect anestezia. Am discutat cu medicul şi este posibil ca vineri sau sâmbătă să mă externeze, în funcţie de modul în care mă recuperez”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN Cosmin Costa, viceprimar al Devei. (L. Botici)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Sorin Marica, primarul comunei Sălaşu de Sus

Bulina neagră

Marin Mititelu, lider sindical din Hunedoara

Fermierii hunedoreni, controlaţi la terenuri

Proprietarii de terenuri necultivate din judeţul Hunedoara ar putea fi amendaţi cu 60 de euro/ hectar, mai ales dacă au...

Închide