Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Vasilescu, vorbeşte, din nou, despre demisie

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Sorin Vasilescu (foto), vrea, din nou, să-şi dea demisia din această funcţie, după ce a avut două tentative în trecut.

Dacă înainte, Vasilescu era nemulţumit de modul în care s-au împărţit atribuţiile conducerii instituţiei judeţene, acum problema este alta. Contactat de noi telefonic, Sorin Vasilescu ne-a declarat că încă nu şi-a depus demisia şi o să anunţe el când o va face. Întrebat de ce vrea să demisioneze, ne-a spus că este nemulţumit de activitatea Consiliului Judeţean Hunedoara, în special a preşedintelui Mircea Bobora.
Contactat, la rândul său, preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, susţine că Vasilescu nu şi-a depus demisia la registratura instituţiei şi nici nu ştie de ce vrea să plece colegul său de pe post.
„Nu am avut nici un fel de discuţii privind activitatea noastră cu Sorin Vasilescu. Nu ştiu despre ce este vorba, nu pot să comentez ceva dacă nu ştiu de ce este nemulţumit Sorin Vasilescu. Voi avea o discuţie cu el”, a declarat Mircea Bobora, preşedintele CJ Hunedoara.
Nu este prima dată când vicepreşedintele Vasilescu este pe cale să demisioneze din funcţie, de fiecare dată, însă, el a fost convins de colegi să renunţe la această decizie. Vom vedea dacă de data asta, va merge până la capăt cu demisia sau nu. (S.Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sistemul de monitorizare – proba ce nu lasă loc de „întors“

Sistemul de supraveghere video din Petroşani îşi dovedeşte utilitatea, iar datorită camerelor mobile şi fixe, poliţiştii locali au reuşit să...

Câştigătorii Concursului Naţional de Salvare Minieră şi de Suprafaţă

Săptămâna trecută, la Petroşani s-a desfăşurat cea de-a X-a ediţie a Concursului Naţional de Salvare Minieră şi de Suprafaţă, organizat...

Interesul pentru învăţământul dual, în creştere în judeţul Hunedoara

Ministerul Educaţiei are în derulare mai multe programe privind încurajarea accesului la educaţie, dar şi pentru reducerea abandonului.

Închide