Sistemul de monitorizare – proba ce nu lasă loc de „întors“

Maximilian Gânju

Sistemul de supraveghere video din Petroşani îşi dovedeşte utilitatea, iar datorită camerelor mobile şi fixe, poliţiştii locali au reuşit să identifice mai multe abateri pentru care au dat sancţiuni contravenţionale.
Cele mai multe pentru tulburarea liniştii publice sau pentru cerşetorie. Proba video provenită de la sistemul de supraveghere a ajutat şi în anchete penale instrumentate de poliţişti şi procurori.
„Sistemul de supraveghere video este cu adevărat de folos şi ar ajuta şi mai mult la menţinerea unui climat de siguranţă dacă va fi extins. Am descoperit foarte multe abateri, în special legate de circulaţia rutieră. Spre exemplu, şoferii care îşi urcă autoturismele pe zona pietonală, imediat sunt întâmpinaţi de echipajul nostru şi mulţi sunt surprinşi. Se întreabă cum de i-am văzut aşa de repede, iar după ce le arătăm camerele nu mai au nimic de obiectat. Au fost acordate sancţiuni şi pentru altercaţii ori alte abateri descoperite tot cu ajutorul sistemului de monitorizare video“, a declarat Nicolae Stăncioi, şeful Poliţiei Locale Petroşani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Câştigătorii Concursului Naţional de Salvare Minieră şi de Suprafaţă

Săptămâna trecută, la Petroşani s-a desfăşurat cea de-a X-a ediţie a Concursului Naţional de Salvare Minieră şi de Suprafaţă, organizat...

Interesul pentru învăţământul dual, în creştere în judeţul Hunedoara

Ministerul Educaţiei are în derulare mai multe programe privind încurajarea accesului la educaţie, dar şi pentru reducerea abandonului.

Aflată în Top 10 la nivel naţional, în domeniul serviciilor de profil: Apa Prod Deva a primit „Premiul Naţional” de la CCI a României

Apa Prod SA a primit „Premiul Naţional” din partea Camerei de Comerţ şi Industrie a României. Apa Prod SA a

Închide