Verde pentru construcţia conductei de gaz metan la Brad

24 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sâmbătă, 27 octombrie 2018, la sediul Primăriei municipiului Brad, va avea loc semnarea ordinului de începere a lucrărilor la conducta de transport gaze naturale etapa I – tronson Mintia-Brad, emis de Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale ”Transgaz” SA Mediaş.

Documentul va fi semnat în prezenţa conducerii “Transgaz” S.A., a oficialităţilor judeţene şi a constructorului lucrării CIS Gaz SA, precum şi a subantreprenorului Condmag SA.
Conducta de gaz metan va traversa comunele Veţel, Şoimuş, Băiţa, Vălişoara, Luncoiu de Jos şi municipiul Brad. Sursele de finanţare sunt asigurate din fondurile proprii ale “Transgaz” (surse de finanţare prevăzute în Programul de modernizare investiţii al Transgaz pentru anii 2018-2019), iar valoarea contractului este de 22.455.347 de lei. Data estimată a finalizării lucrărilor este trimestrul IV 2019 (termenul este de 16 luni de la data semnării ordinului de începere a lucrărilor). (S.Popa)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comisarul şef Vasile-Alin Bârla a câştigat concursul pentru şefia Poliţiei Rutiere

Comisarul şef Vasile-Alin Bârla este noul şef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Hunedoara. La concursul care a avut loc...

Ambulanţa SMURD Simeria, reparată cu bani donaţi de firme private

Ambulanţa SMURD a modulului Simeria al Asociaţiei Salvital este, după opt luni de stat pe butuci, din nou funcţională. Asta,...

Fotbal, Liga a V-a: Măgura Pui rămâne lider autoritar

În Liga a V-a a fost programată etapa cu numărul 8, în care echipele favorite s-au impus fără drept de...

Închide