Comisarul şef Vasile-Alin Bârla a câştigat concursul pentru şefia Poliţiei Rutiere

24 octombrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Comisarul şef Vasile-Alin Bârla este noul şef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Hunedoara. La concursul care a avut loc marţi, 23 octombrie 2018, şi care a constat dintr-un interviu, au fost cinci candidaţi pentru acest post.

Bârla a câştigat, el fiind de câteva luni interimar la comanda Poliţiei Rutiere din judeţ. Comisarul şef a lucrat până acum la Poliţia Deva şi în cadrul IPJ Hunedoara la Investigarea Criminalităţii Economice. Din februarie 2018 era la şefia Serviciului Rutier Hunedoara. Postul de şef al Poliţiei Rutiere a rămas vacant după ce comisarul şef Micu Dan s-a pensionat în octombrie 2016 (n.r.- şi a murit în luna mai anul acesta). (S.Popa)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Titi spune:

    Asta-i un dobitoc. Cum naiba sa fie asta sef la Rutiera? El nici la economic nu e bun de sef. E un cretin si un spagar. E pila primarului Oancea. Cred ca asta e explicatia. Vai de capul nostru.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ambulanţa SMURD Simeria, reparată cu bani donaţi de firme private

Ambulanţa SMURD a modulului Simeria al Asociaţiei Salvital este, după opt luni de stat pe butuci, din nou funcţională. Asta,...

Fotbal, Liga a V-a: Măgura Pui rămâne lider autoritar

În Liga a V-a a fost programată etapa cu numărul 8, în care echipele favorite s-au impus fără drept de...

Fotbal, Liga a IV-a: Gloria Proinstal Geoagiu se menţine în frunte

Ultima etapă desfăşurată în Liga a IV-a din judeţul Hunedoara a fost una normală, prin prisma rezultatelor înregistrate în jocurile...

Închide