Vasilică Potecă este noul prefect al județului Hunedoara

11 decembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 

În ședința de ieri, Guvernul României l-a numit pe Vasilică Potecă în funcția de prefect al județului Hunedoara. Acesta îl va înlocui pe actualul prefect, Fabius Kiszely.

Hotărârea de Guvern privind numirea noului prefect urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Vasilică Potecă urmează să fie învestit pe funcție potrivit calendarului stabilit de Ministerul Afacerilor Interne.

Vasilică Potecă s-a născut în data de 1 martie 1963, în județul Buzău. În perioada 1983 – 1987 a urmat studiile de licență la Facultatea de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Din anul  2012 până în  2014 a  ocupat funcția de subprefect al județului, iar între 2014 – 2019 ocupă, pe rând, funcțiile de director general adjunct al SC Apa Prod SA Deva, administrator public al comunei Ilia, administrator public al municipiului Deva și, din luna noiembrie a.c., inspector la Primăria Comunei Ilia.

Vasilică Potecă a fost membru al PNL, fiind secretarul general al organizației județene a  acestui partid, din care a demisionat, după ce a fost nominalizat pentru funcția de prefect al județului Hunedoara. (Sorina Popa)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Codrin spune:

    Doar pe prostovanul ăsta îl găsirăti ? PNL-ul are oameni capabili care chiar nu făceau de rușine partidul. Cu acest Cărare-Potecă se vor pierde multe voturi. Pe unde a fost nu a fost bun de nimic, un încurcă-lume.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Numărul amenzilor date de poliţiştii locali a scăzut la jumătate

Poliţiştii locali din municipiul Deva au desfăşurat în luna noiembrie 2019, acţiuni pe domeniile de competenţă: circulaţia pe drumurile publice;...

Va fi preluată Termocentrala Mintia de Consiliul Local Deva?

Ieri, o delegaţie a PNL, în frunte cu primarul Devei, împreună cu conducerea Complexului Energetic Hunedoara, a avut mai multe...

Aviz favorabil pentru Cetăţile Dacice din Munţii Orăştiei

Proiectul de Lege privind regimul juridic al Cetăţilor Dacice din Munţii Orăştiei, care fac parte din Lista patrimoniului mondial UNESCO...

Închide