<

Numărul amenzilor date de poliţiştii locali a scăzut la jumătate

10 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Mircea Crivăţ

Poliţiştii locali din municipiul Deva au desfăşurat în luna noiembrie 2019, acţiuni pe domeniile de competenţă: circulaţia pe drumurile publice; disciplina în construcţii şi afişajul stradal; protecţia mediului; activitatea comercială; evidenţa persoanelor, ordinea şi liniştea publică, paza bunurilor.
Conform raportului de activitate al Direcţiei Poliţia Locală Deva pe luna noiembrie 2019, au fost aplicate 403 sancţiuni, din care 261 de avertismente şi 142 de amenzi, valoarea totală ridicându-se la suma de 37.650 lei. De subliniat faptul că, datorită activităţii de prevenţie desfăşurată de poliţiştii locali, numărul amenzilor a scăzut aproape la jumătate faţă de luna trecută.
Cele mai multe amenzi au fost date în luna noiembrie de poliţiştii de la Serviciul de Ordine şi Linişte Publică, Paza Bunurilor. Pe lângă intervenţiile şi măsurile menite să combată tulburarea liniştii şi ordinii publice, comercializarea produselor pe domeniul public fără a putea justifica provenienţa acestora, depozitarea de deşeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop, agenţii de la acest serviciu au aplicat 82 de avertismente şi 70 de amenzi în valoare totală de 11.630 lei.
La rândul lor, agenţii de la Serviciul Circulaţie pe Drumurile Publice au desfăşurat activităţi pentru a preveni încălcarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi staţionarea vehiculelor. Poliţiştii locali de la circulaţie au aplicat 155 de avertismente şi 32 de amenzi, a căror valoare totală s-a ridicat la 10.070 lei.
Potrivit comunicatului emis de Direcţia Poliţiei Locale Deva, angajaţii Serviciului Disciplina în Construcţii, Activitate Comercială şi Protecţia Mediului au efectuat controale în teren la construcţiile noi, au verificat autorizaţii de construire, de reparaţii carosabil şi pietonal, amplasarea panourilor publicitare, lucrări de construcţii executate în apartamente, transportul şi depozitarea deşeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile Râului Mureş, curăţenia stradală şi au efectuat pânde în locurile unde au avut informaţii că se depozitează ilegal deşeuri. Agenţii de la acest serviciu au dat 24 de avertismente şi 40 de amenzi, a căror valoare totală a fost de 15.950 de lei.
Sesizările înregistrate la Serviciul Monitorizare Video şi Trafic au fost pe linie de ordine şi linişte publică, circulaţie rutieră, disciplină în construcţii şi protecţia mediului. Din cele 328 de sesizări preluate, patru au fost prin apelul unic de urgenţă 112. Au fost verificate în baza de date naţională 257 de persoane şi maşini.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Va fi preluată Termocentrala Mintia de Consiliul Local Deva?

Ieri, o delegaţie a PNL, în frunte cu primarul Devei, împreună cu conducerea Complexului Energetic Hunedoara, a avut mai multe...

Aviz favorabil pentru Cetăţile Dacice din Munţii Orăştiei

Proiectul de Lege privind regimul juridic al Cetăţilor Dacice din Munţii Orăştiei, care fac parte din Lista patrimoniului mondial UNESCO...

Municipiul Hunedoara a primit premiul pentru „Excelenţă în Digitalizare/Smart City“

Municipiul Hunedoara a fost premiat la Gala de Excelenţă a Asociaţiei Municipiilor din România, cu premiul pentru „Excelenţă în Digitalizare/...

Închide