Comunitate

Vasile Hriţac: Clubul Sportiv CFR Simeria, o investiţie bună a primarului Emil Rîşteiu

Adriana Năstase

Preşedintele Clubului Sportiv CFR Simeria, Vasile Hriţac (foto), susţine că „acest club este singurul de drept public din ju­deţul Hune­doa­ra care are la dis­po­ziţie o sală de gim­nas­tică, forţă şi fitness, dotată cu cele mai mo­derne aparate, echi­pa­men­te şi materiale sportive, pentru pregă­ti­rea juniorilor, care îndeplinesc con­diţiile de vârstă, pentru a se pregăti în sală. Săptămânal, sportivii clu­bului sub îndrumarea antrenorilor se pregătesc în sala de gimnas­tică, forţă şi fitness îmbună­tăţindu-şi para­metrii de pregătire sportivă. Sala este folosită, lunar, în medie şi de 70-90 de si­merieni, per­soane adulte abonate, iubitoare de sport, care sub îndrumarea celor doi antrenori, Lucian Popescu şi Gaby Gavriş, îşi menţin un mod de viaţă sănătos prin sport”.

„Acest proiect al primarului Emil Rîşteiu a demarat în 2016, prin amenajarea şi dotarea unui corp de clădire şi s-a finalizat în semestrul I al 2020 prin extinderea spaţiului. În prezent, sala cu toate dotările are 289 metri pătraţi. La nivelul dotărilor şi serviciilor pe care le oferă echipa de la sală, preţurile sunt modice, tocmai pentru a încuraja tot mai mulţi simerieni să adopte un mod de viaţă sănătos prin sport. Iniţiativa şi proiectul primarului Emil Rîşteiu a făcut ca sportivii clubului să se pregătească în sală 960 ore/lună şi 2.160 de ore/lună, prezenţă în sală a iubitorilor de un mod de viaţă sănătos prin sport, care au abonamente la sală”, a adăugat Vasile Hriţac.
“Să-i (răpeşti) pe copii, din faţa table­tei/te­efonului/calculatorului, dintre blocuri, din alte zone „gri” şi să-i pregăteşti sănătos prin sport la sala de gimnastică, forţă şi fitness este o in­vestiţie bună a primarului Emil Ioan Rîşteiu”, a spus Vasile Hriţac, preşedintele CS CFR Simeria.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura