Vârstnicii din Hunedoara, sărbătoriţi de ziua lor

3 octombrie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cristina Ghenea

Sărbătorită în fiecare an în data de 1 octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice a fost un prilej de distracţie şi pentru pensionarii hunedoreni. Special cu această ocazie, Primăria municipiului Hunedoara a organizat un eveniment de excepţie, dedicat exclusiv celor ajunşi la vârsta senectuţii.

Doar cupluri de aur
Astfel, 78 de cupluri de vârstnici au luat parte la Balul Pensionarilor, desfăşurat vineri seara, la Cantina OT din municipiul Hunedoara. Toţi cei prezenţi au împlinit 50 de ani de căsnicie şi tocmai de aceea, organizatorii au avut o serie de surprize pentru ei. Pensionarii au fost întâmpinaţi de către preşedintele Partidului Naţional Liberal, Mircea Moloţ şi de către deputatul Mariana Câmpeanu, care alături de membrii organizaţiei locale PNL, au împărţit buchete de flori tuturor doamnelor. De altfel, fiecare cuplu a primit în dar câte o sumă de bani, respectiv câte 250 de lei. Membrii Ansamblului „Haţegana” au întreţinut atmosfera de voie bună, iar vârstnicii s-au distrat cum nu se poate mai bine. În plus, organizatorii au mai avut o veste bună pentru bătrâni.
Cu această ocazie, Primăria Hunedoara a dat startul la desfăşurarea unui concurs de eseuri dedicat pensionarilor, intitulat „O poveste de viaţă”. Toţi cei care doresc să-şi publice povestea vieţii pot scrie un eseu, pe care trebuie să îl depună la sediul primăriei până în 15 noiembrie, iar cea mai frumoasă poveste va fi premiată.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Eşec fãrã antrenori

Handbalistele de la Cetate Deva au suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat, pierzând cu 29-25 (14-10) partida din deplasare...

Ultima zi de muncă, ultima zi de viaţăă

Pentru un miner de la Exploatarea Livezeni, vineri a fost ultimul „şut” din mină, urmând ca de a doua zi,...

Electrocutat mortal

Cadavrul unui bărbat a fost găsit vineri seara în incinta Exploatării Miniere Vulcan. Acesta murise electrocutat. Din datele de până...

Închide