Vaccinarea contra Covid se prăbuşeşte! În judeţ, ritmul a scăzut aproape la jumătate

Adriana Năstase

Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comi­te­tului Naţional de Coordonare a Activităţilor pri­vind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), a anunţat ieri că s-a finalizat eva­luarea eficienţei centrelor de vaccinare fixă. El a afirmat că mai multe centre de vaccinare vor fi închise sau vor avea programul modi­fi­cat din cauza numărului redus de persoane care se imunizează.

Mai puţine centre
Ca urmare, autorităţile au decis să închidă mai multe centre de vaccinare, să modifice pro­gramul de funcţionare sau să reducă din numărul de fluxuri.
„În urma propunerilor primite de la DSP-uri în 11 centre de vaccinare activitatea va fi sis­tată temporar. Se reduce programul de lucru în 127 de centre de vaccinare şi sunt închise 70 de fluxuri din centre de vaccinare care a­veau peste trei sau patru fluxuri la care ac­ti­vitatea era redusă. La nivelul fiecărui centru de vaccinare va fi afişat programul de lucru. Va fi actualizat programul centrului de vac­ci­nare în platforma naţională de programare a vaccinarii”, a spus Gheorghiţă în cadrul unei conferinţe de presă.
În judeţ, potrivit directorului executiv al Di­rec­ţiei de Sănătate Publică Hunedoara, Se­bas­tian Mezei, până în prezent, au fost ad­mi­nistrate 170.000 de doze de vaccine contra Covid. Sebastian Mezei a declarat pentru MESA­GERUL HUNEDOREAN că, din această lună, ritmul vaccinărilor a scăzut cu 40 la sută. Toate centrele sunt evaluate pentru a se vedea care mai rămân funcţionale şi care vor fi închise.
Pe de altă parte, medicul Gheorghiţă, acest Nos­tradamus al României, a început să-I sperie déjà pe români, ameninţând cu valul 4 al pandemiei de coronavirus. Astfel, Valeriu Gheorghiţă susţine că la toamnă pot să apară noi cazuri de localităţi în carantină din cauza pandemiei dacă populaţia nu se vaccinează în număr mare.

4 comentarii la „Vaccinarea contra Covid se prăbuşeşte! În judeţ, ritmul a scăzut aproape la jumătate

 • 16 iunie 2021 la 8:58
  Legătură permanentă

  Gheorghita ar trebui sa se sperie pe sine insusi vis a vis de cunostintele pe care nu le are in domeniu, de modul in care a avansat atat de mult!

 • 16 iunie 2021 la 18:26
  Legătură permanentă

  Se remarcă o stare incipientă de nervozitate primprejur, mai ales la imbecilii care au votat regimul Iohanis. Începe să doară proștilor? Marș!

 • 17 iunie 2021 la 6:06
  Legătură permanentă

  Mars sa ii spui lu matta si lu tactu care voteaza in prostie furtul national zis psd. Iar tu esti un coate goale neica nimeni, un terchea berchea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.