Cupa României la aeromodelism, la Simeria, în acest weekend

La sfârşitul acestei săptămâni se va des­fă­şura, pe platoul din apropierea oraşului Si­me­ria, tradiţionala competiţie de aeromodele, Cupa României. Au confirmat participarea sportivi de la cluburile aeronautice din Pi­teşti, Ploieşti, Cluj Napoca, Galaţi, Brad, Hu­ne­doara, Deva, Tg. Mureş, Odorheiul Se­cu­iesc, Satu Mare, Salonta şi Cristurul Se­cu­iesc.

Va fi Campionatul Mondial
Se va evolua la probele de planoare pro­fe­sio­nale F1 A, atât la seniori cât şi la cele două secţiuni ale juniorilor .
Organizatorii ne-au comunicat că la pro­be­le de seniori şi juniori vor evolua şi com­po­nenţii loturilor naţionale. Va fi prezent aici şi campionul mondial en-titre, brădeanul Aure­lian Brînzoi, acum maestru emerit al spor­tu­lui, legitimat la CSA Aurul Brad.
Competiţia programată la finalul acestei săptămâni se va desfăşura după următorul program: vineri 18 iunie- antrenamentele oficiale, sâmbătă 19 iunie -între orele 8 -15 proba de planoare profesionale F1 A, de la ora 18 la 20 sunt programate probele de baraj, fly-off, iar la ora 21 este programată festivitatea de premiere.
Există în program şi o rezervă penntru aceas­­tă competiţie, pentru ziua de duminică, când între orele 8 şi 14 se pot desfăşura întrecerile restante din prima zi. Ca de obicei, or­ganizatorii pregătesc premii deosebite pentru sportivii de pe podiumul de premiere iar noi completăm această ştire cu informaţia că la începutul lunii iulie pe acelaşi am­pla­sa­ment de la Simeria se vor desfăşura între­ce­rile Cam­pionatului Mondial de aeromodelism.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.