Vaccinare împotriva Covid -19 şi pentru cadrele didactice din Geoagiu

Magdalena Şerban

Ministerul Educaţiei a anunţat că 193.573 de angajaţi din sistemul naţional de învă­ţă­mânt, adică 50,3 la sută, şi-au declarat dis­po­nibilitatea de vaccinare. La Geoagiu, media este în concordanţă cu cea naţională.
„Fiecare decide în nume propriu şi în func­ţie de ceea ce crede că este mai bine pentru sine şi, inevitabil, pentru cei cu care vine în contact, printre care inclusiv cei dragi. Însă totul va depinde până la urmă de dozele de vaccin care sunt livrate. Suntem o categorie care cel mai probabil va intra în prima linie şi ne dorim ca şcoala să fie un mediu sigur. A solicitat imunizare prin vaccinare peste jumătate din personalul şcolii noastre (de la grădiniţă şi până la liceu). Au fost înscrişi pe platforma dedicată şi aşteptăm să apară locuri libere. Lista rămâne deschisă”, a pre­cizat profesorul Octav Cismaşiu (foto), di­rec­torul Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Geoagiu.
Acesta rămâne îngrijorat de faptul că pe toată perioada pandemiei nu s-au mai putut or­ganiza caravane de promovare a ofertei edu­caţionale pe care instituţia de învă­ţă­mând o propune viitorilor săi elevi, singura pâr­ghie de transmitere a informaţiilor con­sti­tuind-o mediul online. Prin urmare, speră ca impactul să fie cel puţin la nivelul celui de până acum, cu toate că în offline, posibili­tă­ţile de pro­pagare au devenit mai mult decât limitate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare