ComunitateFlash

Vacanţă încheiată la Aqualand

Andreea Lazăr

Elevii hunedoreni au profitat din plin de ultima zi de vacanţă. Aceştia au ales ca loc de distracţie Complexul acvatic Aqualand, din Deva. Singuri sau însoţiţi de părinţi, copiii şi tinerii au uitat, măcar pentru câteva ore, că de azi se întorc la şcoală.

Aglomeraţia de la primele ore

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, parcul acvatic a fost luat cu asalt de tinerii dornici să se bălăcească în apa fierbinte. „Este extraordinar. Am venit cu prietenii să ne distrăm, pentru că de mâine (astăzi-n.r) începe şcoală şi nu vom mai avea atât timp liber”, a spus Andrei. O altă elevă are aceeaşi părere. „Locul este ideal pentru distracţie, în special acum, când e foarte frig afară. Iar dacă vii cu gaşca de prieteni, cu siguranţă vei avea o zi reuşită”, a afirmat Alina.

Complexul Aqualand dispune de cinci bazine de înot, de dimensiuni diferite, tobogane subacvatice, bazin cu valuri sau vibromasaj, jacuzzi, sală de forţă, saună uscată sau cu sare şi săli de masaj. Complexul este deschis zilnic, între orele 9:00 – 22:00, iar tarifele diferă în funcţie de perioada şi facilităţile pentru care turistul optează. Elevii din municipiul Deva pot opta pentru abonamente la Aqualand, pe baza cărora beneficiază de reduceri substanţiale.

Din nou, la şcoală

Astăzi, însă, elevii s-au reîntors la şcoală şi vor avea cursuri până la sfârşitul lunii ianuarie. Vacanţa intersemestrială este programată pentru intervalul 29 ianuarie – 6 februarie 2011. Cursurile în semestrul al doilea încep în 7 februarie 2011 şi durează până în data de 15 aprilie. În intervalul 16 – 25 aprilie 2011, elevii vor fi în vacanţă de primăvară, cursurile semestrului al doilea urmând să fie reluate în 26 aprilie. Anul şcolar se va încheia în 17 iunie.

One thought on “Vacanţă încheiată la Aqualand

  • felicitari primarului MIRCEA MUNTEANU ,este super si mergem si in timpul scoli nu numai in vacanta

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura