Va reuşi managerul Rădescu să rămână pe post?

22 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Vineri, 19 aprilie 2019, managerul teatrului din Petroşani, Cosmin Rădescu (foto), a depus contestaţia după evaluarea anuală pe care a ratat-o recent. El avea dreptul să depună contestaţie până vineri. În aceste condiţii, comisia de analiză a contestaţiei va trebui să soluţioneze cererea acestuia până mâine, 24 aprilie.
Comisia respectivă este compusă dintr-un reprezentant al Consiliului Judeţean, administratorul public Costel Avram şi doi specialişti din domeniul artistic, unul de la Teatrul „Regina Maria“ din Oradea, Andrei Macovei, şi celălalt de la un teatru din Sibiu, Ciprian Anghel.
Între timp, angajaţii Teatrului „I.D. Sîrbu“ din Petroşani continuă acţiunea de protest faţă de nepromovarea managerului lor. „Continuăm! Ne continuăm acţiunea de protest şi azi şi mâine şi până avem sorţi de izbândă, împotriva notării incorecte a evaluării anuale a managerului Cosmin Rădescu. Vă aşteptăm alături de noi între orele 12 şi 14 şi 18 şi 20”, au scris aceştia pe pagina de Facebook a instituţiei culturale.
Reamintim că managerul Cosmin Rădescu nu a trecut de evaluarea anuală, obţinând doar 6,37 puncte, deşi avea nevoie de minimum 7 puncte ca să poată să rămână în funcţia de conducere a instituţiei culturale. Salariaţii, împreună cu managerul lor, au venit şi la şedinţa de CJ, de vineri, 19 aprilie, protestând că Rădescu nu e lăsat să ocupe în continuare postul de manager. În replică, Mircea Bobora, preşedintele CJ Hunedoara, le-a spus oamenilor că se respectă legea, iar comisia de analiză a contestaţiei lui nu va fi modificată.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Proiecte şi restanţe la operatorul judeţean de apă

În exerciţiul financiar 2014-2020, este în derulare proiectul cu finanţare europeană, desfăşurat prin Programul Operaţional Infrastructura Mare, respectiv Proiectul major...

Echipa de conducere a IPJ Hunedoara este completă

Comisarul şef Mugurel Teodosiu (foto) este oficial adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Acesta a trecut concursul organizat...

Computer tomograf de ultimă generaţie la Spitalul CF din Simeria

Spitalul General Căi Ferate din Simeria a fost dotat cu un computer tomograf de ultimă generaţie. Este vorba de un...

Închide