<

Utilaje noi pentru municipiul Hunedoara

25 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Adriana Năstase

Noi achiziţii făcute de cei de la Primăria municipiului Hunedoara. Este vorba de utilaje în valoare de 850.000 de euro, care vor fi folosite de societatea Salub Prest. Societatea comercială Salub Prest Hunedoara, a cărei acţionar unic este Primăria, are în prezent 162 de angajaţi.
„Am considerat necesar să înfiinţăm o societate a primăriei, unde suntem asociat unic, şi să preluăm toate aceste servicii. Putem avea un oraş mai curat, cu costuri rezonabile şi muncitori mai bine plătiţi. Ca să dau doar un exemplu, fostul primar a plătit, pentru închirierea unui buldoexcavator şi a unei maşini de 3,5 tone, suma de 247.000 de euro. Noi am cumpărat două astfel de utilaje noi, cu suma de 93.000 de euro, prin licitaţie publică“, a declarat primarul Dan Bobouţanu.
„Până la înfiinţarea societăţii comerciale Salub Prest Hunedoara, parcul auto al Primăriei Hunedoara număra câteva utilaje vechi, din anii 1980 (un autoturism Dacia papuc, două tractoare, două auto RABA), iar astăzi avem nu mai puţin de 26 de utilaje care acoperă toate serviciile de salubritate, de la tuns iarba, la deszăpezit, toaletarea copacilor, măturat şi spălat căile rutiere, ridicarea deşeurilor menajere etc. Zece dintre aceste utilaje sunt dotate cu lamă de zăpadă şi răspânditor de material antiderapant, astfel că iarna nu ne va prinde nepregătiţi”, a adăugat Dan Bobouţanu, edilul şef al Hunedoarei.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Campanie de prevenire în rândul persoanelor vârstnice

Poliţiştii hunedoreni desfăşoară o campanie de prevenire destinată persoanelor vârstnice. Oamenii legii le explică seniorilor cum să se ferească de...

Au ajuns după gratii pentru trafic de droguri

Trei persoane sunt cercetate penal într-un nou dosar de trafic de droguri de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor...

Trebuie să plătească expertiza contabilă

Ieri a avut loc un nou termen în procesul în care mai mulţi oameni de afaceri din municipiul Hunedoara sunt...

Închide