www.mesagerulhunedorean.ro

Utilaj nou de deszăpezire pentru comuna Şoimuş

 05 Utilaj Soimus Oana Mihnea

Veste bună pentru locuitorii comunei Şoimuş. La sfârşitul săptămânii trecute, administraţia locală a intrat în posesia unui utilaj nou-nouţ de deszăpezire.

Drumurile din comuna Şoimuş, acoperite de zăpada care îngreunează circulaţia autovehiculelor pe timp de iarnă, vor deveni o simplă amintire. Începând de acum, nu doar arterele principale vor putea fi curăţate de omăt, ci şi străzile mai înguste din întreaga comună. Preţul utilajului a fost de 230.000 de lei, acesta fiind achitat cu bani europeni. „Am considerat că un asemenea utilaj multifuncţional şi modern este extrem de util pentru comuna nostră.  De aceea, am făcut tot posibilul să obţinem finanţare europeană pentru a cumpăra unul. Acum, străduinţa noastră a adus şi rezultatul mult aşteptat. Din această iarnă, oamenii din comună nu vor mai avea probleme cu zăpada aşternută pe drumuri, pentru că avem posibilitatea să intervenim în cele mai bune condiţii. Până acum, aveam un tractor mai vechi cu care se curăţa zăpada şi un utilaj mai mare, cu care nu se putea intra pe străduţele mai înguste. Acest utilaj nou pe care l-am achiziţionat este potrivit pentru orice cale de acces, este dotat cu lamă, remorcă şi toate echipamentele necesare“, a declarat Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş.

3 comentarii la „Utilaj nou de deszăpezire pentru comuna Şoimuş

 • 12 noiembrie 2015 la 16:42
  Permalink

  Nici un PSD-ist pe aici sa zica ceva de tractor,remorca,plug….ceva zgarieturi minore care poate sa ii bage ceva de vina ca a adus utilajul respectiv?>?>?> …Mare lucru-de obicei sunteti aici si comentati tot…nu e bine ce face irimie, ca adduce ,ca face, ca nui lucru curat, ca are nu stiu ce firme….. Poate v-ati convins si voi…in ultima clipa

 • 12 noiembrie 2015 la 20:55
  Permalink

  Ei, domnule Vali Popescu Domnia Voastra nu va luati tainul de la neprihanitul si nepretuitul Irimie ? Asta in cazul in care in spatele acestui nume nu se ascunde insusi primarul Irimie, inteligentul de pe facebook…violat in direct de celebrele animatoare cu prilejul zilelor comunei Soimus. Asa ca daca taceai Pseudovalentin Pseudopoescu filosof ramaneai.

 • 13 noiembrie 2015 la 13:43
  Permalink

  Ma bucur domnule Valentin Popescu, ati ramas cala dentist fara replica la cele afirmate de mine. Felicitari, este cea mai buna solutie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.