; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

USR Deva are o altă conducere

26 ianuarie 2020 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

A doua oară a fost cu noroc? Cei de la USR Deva s-au întrunit din nou, în 23 ianuarie, pentru a-şi desemna noua conducere, după ce şefa de la judeţ a declarat că alegerile din 1 ianuarie au fost nestatutare. Scandalul a luat amploare, însă totul s-a terminat cu noi alegeri pentru şefia USR Deva.

„Adunarea Generală a membrilor filialei locale USR Deva, întrunită statutar în data de 23 ianuarie 2020, a ales, prin vot secret, organele de conducere şi arbitraj ale filialei. Noul preşedinte al filialei USR Deva este Bianca Samfiroiu (foto), iar vicepreşedinţii sunt Călin Ilieş, Alin Gabor şi Dacian Micula. Biroul Local al filialei este completat de Călin Tudor Toma, Aurelian Băleanu şi Lucian Olaru“, se arată într-un comunicat al useriştilor.
„Mulţumim colegilor noştri care ne-au acordat încrederea într-un an electoral cu multe provocări. Avem nevoie de implicare şi susţinere pentru a deveni alternativa politică şi administrativă pe care ne-o dorim cu toţii. Împreună cu voi putem schimba lucrurile, iar alegerile locale ce se apropie cu paşi repezi ne motivează să oferim o echipă competentă şi soluţii concrete. În scurt timp, filiala USR Deva îşi va desemna candidaţii pentru alegerile locale, iar alături de ei vom fi prezenţi în stradă, printre deveni, aşa cum am fost de la bun început”, a declarat Bianca Samfiroiu, preşedintele USR Deva.
Adunarea Generală a filialei locale USR Deva a fost organizată statutar conform cerinţei unei treimi dintre membrii filialei şi s-a bucurat de prezenţa a 42 de membri din cei peste 70 ai organizaţiei locale, se arată în acelaşi comunicat. (A.Năstase)

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Miorlau spune:

  Cam forjată… Din ciclul “spate de liceu, față de muzeu”.
  Nu-i rea…, după ceva beroase.

 2. Gika spune:

  Buna scroafa

 3. Regele Dreptății .*. spune:

  Când mai vorbiți de corupție și de abuzuri , să aveți curajul să vorbiți și de victime . Victimele magistraților au dreptul la reabilitare prin compensație financiară sub formă de rentă lunară pentru a avea un trai decent și demnitate în societate . Educația se face prin dreptate și adevăr fără minciună în societate .

 4. Razvan Florescu spune:

  De ce vorbiti asa de mama ? 🙁

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
PSD Hunedoara şi-a ales delegaţii la Congres

PSD Hunedoara şi-a stabilit, ieri, în conferinţa extraordinară desfăşurată la Deva, delegaţii la Congresul partidului din 29 februarie 2020. Astfel,...

Jiul Petroşani a sunat adunarea

CSM Jiul Petroşani este prima echipă de fotbal din Valea Jiului care a sunat adunarea, cu gândul la mult dorita...

Primul amical disputat de CS Hunedoara

Abia reunit pentru perioada de pregătire, lotul echipei CS Hunedoara a avut programat un prim joc amical, cu o formaţie...

Închide