; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

PSD Hunedoara şi-a ales delegaţii la Congres

26 ianuarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

PSD Hunedoara şi-a stabilit, ieri, în conferinţa extraordinară desfăşurată la Deva, delegaţii la Congresul partidului din 29 februarie 2020. Astfel, 36 de membri ai organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD vor participa la congresul în care social-democraţii îşi aleg o nouă conducere. De asemenea, tot ieri, au fost validate candidaturile pentru funcţiile de primar la alegerile locale din vara acestui an.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat recent că viitorul congres al social – democraţilor va însemna un restart pentru viitoarea reformă a partidului şi că va fi unul restrâns. Şeful social-democraţilor a precizat că nu este momentul unei bătălii pe funcţii şi că în PSD ar trebui să se candideze pe moţiuni.
„Am depăşit momentul organizatoric, administrativ al partidului. Noi avem mandat să organizăm un congres cât se poate de transparent. Este o perioadă delicată a partidului, dar şi mai mult, acest congres să însemne un restart pentru viitoarea reformă a partidului care nu se poate face, să nu ne minţim, să nu ne păcălim că se poate face de pe o zi pe alta. Reorganizările şi reformele se fac pe bază de principii. Principiile le modifici în statut, redevin lege pentru partid şi din tot ceea ce am greşit în trecut, să încercăm să nu mai facem aceleaşi greşeli. Am stabilit nişte termene, am pornit conferinţele, în principiu se desfăşoară toate până pe data de 9 februarie, până pe 15 februarie, pornim şi pregătirea alegerilor locale care bat la uşă şi pe 29 februarie am stabilit că vom avea congresul“, a spus Ciolacu. (A.Năstase)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Regele Dreptății .*. spune:

    Când mai vorbiți de corupție și de abuzuri , să aveți curajul să vorbiți și de victime . Victimele magistraților au dreptul la reabilitare prin compensație financiară sub formă de rentă lunară pentru a avea un trai decent și demnitate în societate . Educația se face prin dreptate și adevăr fără minciună în societate .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jiul Petroşani a sunat adunarea

CSM Jiul Petroşani este prima echipă de fotbal din Valea Jiului care a sunat adunarea, cu gândul la mult dorita...

Primul amical disputat de CS Hunedoara

Abia reunit pentru perioada de pregătire, lotul echipei CS Hunedoara a avut programat un prim joc amical, cu o formaţie...

Fotbal, Liga a IV-a. Întâlnirea cu membrii afiliaţi, organizată de AJF Hunedoara

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara a organizat în localitatea Călan, sesiunea de lucru cu reprezentanţii echipelor de Liga a IV-a...

Închide