Jiul Petroşani a sunat adunarea

Nicolae Gavrea

CSM Jiul Petroşani este prima echipă de fotbal din Valea Jiului care a sunat adunarea, cu gândul la mult dorita promovare în Liga a treia. Antrenorii Damian Militaru, Cosmin Kanduth şi Sorin Ghiţan au avut la prima întâlnire doar 20 de jucători, dar unii dintre cei care au contract cu formaţia din Petroşani au lipsit motivat de la această întâlnire.

Conform programului stabilit, după adaptarea la efort, echipa va desfăşura antrenamente la baza din localitate şi va efectua un semicantonament cu două antrenamente pe zi la stadion. Primăria Petroşani le va asigura jucătorilor câte două mese pe zi în această perioadă pentru că efortul lor este unul maxim. Apoi se vor disputa şi câteva meciuri de verificare, programate în luna februarie, cu echipe din zonă şi cu cele din Gorj, la Tg. Jiu.
Sprijinul Primăriei Petroşani pentru echipa de fotbal nu mai este un secret pentru nimeni. Antrenorul Damian Militaru rămâne în continuare optimist, dar şi realist: „Ne aşteaptă meciuri grele, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Sprijinul domnului primar ne dă încredere şi noi vom lupta pentru a readuce fotbalul de Liga a treia la Petroşani“, a spus Damian Militaru.

One thought on “Jiul Petroşani a sunat adunarea

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.