Actualitate

Uro Liti Medica – performanţã hunedoreanã de nivel mondial

Pornind de la principiul „nu există boli, există bolnavi“, CLINICA URO LITI MEDICA din Hunedoara asigură servicii medicale integrate, fiind una dintre cele mai moderne clinici din ţară. Procesul de diagnosticare se sprijină pe investigaţii realizate cu ajutorul unor echipamente ultraperformante, unele dintre ele introduse în premieră în România.
În aprilie, anul acesta, la Barcelona (Spania), a avut loc Congresul European de Urologie, la care au participat 14.000 de medici specialişti urologi, dintre care 30 de medici din România. Uro Liti Medica a fost singura clinică privată participantă din ţară, iar la prezentarea aparatelor medicale de ultimă generaţie, un adevărat etalon.

Funcţionează 12 secţii
Printr-o bună politică managerială, clinica s-a dezvoltat, crescând continuu şi numărul secţiilor, în momentul de faţă aici, performând medici în cadrul a 12 secţii.
La secţia de UROLOGIE, pietrele la rinichi sunt tratate prin litotripsie extracorporeală, cu ajutorul celui mai modern aparat, ESWL. „Aparatul permite fragmentarea pietrelor, atât a celor de la rinichi, cât şi celor plecate pe ureter. Se pot sparge pietre între 3 milimetri şi 20 de milimetri, iar, după aproximativ o jumătate de oră de la intervenţie, pacienţii pot pleca acasă pe picioarele lor. Metoda nu este una dureroasă şi se face fără anestezie’’ ne spune Ligia Mara, medic specialist urolog la Centrul Medical Uro Liti Medica.
Problemele de vezică şi prostată sunt rezolvate cu ajutorul celui mai modern aparat care există la ora actuală pe plan mondial, iar operaţiile de tumori de vezică sau adenom de prostată se fac şi ele, fără internare. Pacientul rămâne doar 30 minute în staţionar, după care se poate deplasa fără probleme.
La secţia de ECOGRAFIE, pacienţii sunt examinaţi prin ecografii abdominale, de sân, DOPPLER şi musculoscheletice,  CARDIOLOGIA îi ajută cu EKG, consult şi ecografie Doppler cardiac, iar ENDOCRINOLOGIA cu ecografii, consult, analize şi interpretarea acestora.
NEUROLOGIA presupune consult de specialitate şi ecografii cervicale, CHIRURGIA performează în ligaturarea hemoroizilor, fără anestezie şi fără durere, iar secţia de REUMATOLOGIE beneficiază de cel mai modern aparat care există momentan pe plan mondial, MODULIT STORZ.

Aparat de ultimă generaţie pentru celulită
Bolile de piele sunt foarte frecvente, deoarece pielea este cel mai mare organ, dar şi ca urmare a faptului ca ea reprezintă o reflecţie şi a altor boli ale organismului. Pielea are o funcţie de semnal, arătând de foarte multe ori că o problemă se întâmplă în alt organ. Ţinându-se cont de acest aspect, DERMATOLOGIA a primit o atenţie deosebită şi o investiţie pe măsură. A fost dotată cu un CAUTER STORZ şi o platformă CUTERA, obţinându-se cel mai sigur şi mai eficient tratament cu raze laser pentru proceduri privind epilarea, liftingul nechirurgical, peeling-ul sau malformaţiile venoase. Chiar zilele trecute, au fost investiţi încă 60.000 euro într-un aparat care tratează celulita, fără durere, clinica devenind, din nou, prima din România, care deţine acest model de aparat de ultimă generaţie.
S-au mai deschis, de asemenea, secţiile de GINECOLOGIE (consult, recoltare de test Papanicolau, ecografii transvaginale), ORL şi ALERGOLOGIE.
Cu toate că investiţia totală de până acum a fost de 800.000 euro, în ceea ce priveşte preţurile pe care clinica Uro Liti Medica le percepe pacienţilor, acestea au fost adaptate posibilităţilor financiare ale judeţului Hunedoara.
Pentru cei interesaţi, informaţiile şi programările se pot obţine apelând la numărul de telefon 0771/660.246 sau personal, la adresa URO LITI MEDICA, Hunedoara, Piaţa Iancu de Hunedoara, nr. 3.

3 comentarii la „Uro Liti Medica – performanţã hunedoreanã de nivel mondial

  • am foarte multi pistrui se pot elimina cumva va rog raspuns si un pret daca raspunsul este afirmativ va multumesc anticipat

  • as dori sa iau urgent legatura cu cineva de la urolitimedica

  • Daca doriti sa luati legatura cu cei de la Uro Liti Medica, vedeti ca la finalul articolului de fata este trecut un numar de telefon si adresa din Hunedoara a clinicii. Succes!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura