Urmăriţi naţional prinşi de poliţişti

Maximilian Gânju

Un bărbat condamnat în noiembrie 2017 la închisoare pentru comiterea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere se acundea pentru a nu executa pedeapsa. El a fost prins de poliţişti în Deva şi a ajuns după gratii.

”Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale şi cei ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Deva au depistat, în urma unei acţiuni, un bărbat de 43 de ani, din oraşul Mizil, judeţul Prahova, pe numele căruia Judecătoria Mizil a emis, în data de 08.11.2017, un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunilor de refuz de prelevare mostre biologice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a informat IPJ Hunedoara. Bărbatul, care se afla în urmărire naţională, a fost dus de poliţişti la Penitenciarul Deva, unde îşi va ispăşi condamnarea.
Un alt bărbat, căutat tot pentru o infracţiune la regimul circulaţiei, a fost identificat şi reţinut de poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea, în timp ce încerca să intre în ţară.
Hunedoreanul de 25 de ani era căutat de autorităţile din România, pe numele lui fiind emis, în noiembrie 2019, un mandat european de arestare. Judecătoria Târgu Jiu l-a condamnat la opt luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de: conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.