Apa Serv Valea Jiului vine în sprijinul abonaţilor

22 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Abonaţii cu datorii la apa potabilă pot beneficia de grafice de eşalonare a datoriilor, în funcţie de posibilităţi, condiţia fiind să-şi respecte angajamentele de plată. Totodată, consumatorii care fac parte din asociaţii de locatari pot să-şi achite facturile direct către operator. Conducerea Apa Serv Valea Jiului arată că pe perioada stării de urgenţă încasările au scăzut la jumătate.
„Cel mai mult au scăzut încasările la asociaţiile de proprietari, cu 55 la sută în cele trei luni. Nu au lucrat. Şi noi, în două luni de pandemie, am lucrat numai la ghişee, dar cum a trecut, am ieşit să încasăm banii şi am iniţiat un program de încasare directă. Noi aveam o regulă în ceea ce înseamnă încasarea directă. Oamenii rămân în asociaţie, doar plata se face la Apa Serv. Era o condiţie ca omul respectiv să vină cu datorii zero, confirmate de către asociaţia de proprietari. Am făcut un pas în plus. Chiar dacă are datorii la asociaţie, este un formular tip la cerere prin care confirmă acea datorie şi locatarul, dar şi asociaţia şi noi îl luăm la noi. El urmează să aleagă unde plăteşte, direct la noi şi noi scădem din banii asociaţiei, sau îşi face un angajament de plată cu noi, cu Apa Serv. Cei care sunt în imposibilitatea de a plăti acum, sunt forme prin care pot să eşaloneze datoria”, a declarat Cristian Ionică (foto), directorul Apa Serv Valea Jiului SA. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fost prefect, numit director al operatorului de apă din Orăştie

Fostul prefect al judeţului, Fabius Kiszely (foto), este, de ieri, noul director al societăţii Activitatea Goscom SA din municipiul Orăştie....

Biserica le-a ridicat orfanilor o casă familială

Nouă orfani au de ieri o casă, un cămin ridicat la iniţiativa Episcopiei Devei şi a Hunedoarei, cu sprijinul unor...

UEFA a făcut modificări în cupele europene

Comitetul Executiv al UEFA a operat modificări în Regulamentul întrecerilor de club, începând din acest sezon, 2019-2020.

Închide