Puzderie de şoferi băuţi pe drumurile hunedorene

Nu mai puţin de nouă şoferi au fost prinşi conducând pe drumurile publice după ce au băut, toţi având o alcoolemie peste limita celor sancţionate cu amenzi şi suspendarea permiselor.

Astfel, un bărbat de 52 de ani, din comuna Crişcior, a fost prins pe DN74 cu o alcoolemie de 0,48 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În Orăştie, un alt şofer de 57 de ani, din Alba, avea 0,43 mg/l, alcool pur în aerul expirat, iar în Uricani, un bărbat de 57 de ani, din localitate, conducea un autoturism pe DN66A, având o concentraţie, în aerul expirat, de 0,45 mg/l.
Poliţiştii rutieri din Simeria au descoperit o şoferiţă de 27 de ani, din municipiul Orăştie, care conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul tinerei, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Aceiaşi poliţişti au mai descoperit un şofer de 42 de ani, din comuna Rapoltu Mare, care conducea un autoturism pe strada Biscaria, din Simeria, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Alţi şoferi au fost prinşi în Haţeg, respectiv un bărbat de 38 de ani, care conducea deşi avea 0,44 mg/l, alcool pur în aerul expirat, dar şi la Hunedoara. Aici, un şofer de 54 de ani conducea pe strada Ion Creangă, din municipiul Hunedoara, iar în urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În Valea Jiului, mai exact la Petroşani, poliţiştii au prins un şofer de camionetă care conducea prin localitate fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul său, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,86 mg/l, alcool pur în aerul expirat, iar un alt petroşănean a fost descoperit cu o alcoolemie de 0,77 mg/l, alcool pur în aerul expirat. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.