Urmărit naţional condamnat pentru viol, prins de poliţişti

9 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un individ de 29 de ani, din judeţul Hunedoara, condamnat la cinci ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol, a fost prins de poliţiştii I.P.J. Hunedoara şi încarcerat în Penitenciarul Deva.
Individul, pe nume Marius Harna, încercase să scape de executarea pedepsei ascunzându-se într-o localitate din judeţ, el fiind dat în urmărire naţională. Marius Harna a fost trimis în judecată în luna septembrie 2017, fiind acuzat că a violat o minoră. Individul a fost condamnat pentru viol în 30 aprilie 2018 de Judecătoria Deva. Hotărârea primei instanţe a rămas definitivă, deoarece nu a fost atacată cu apel de părţile din dosar.
Potrivit Direcţiei de Investigaţii Criminale din Poliţia Română, la nivel naţional, au mai fost depistate 61 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 40 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, opt aveau mandate de arestare preventivă, şapte erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, cinci persoane aveau sentinţe penale de internare în unităţi medicale de specialitate, iar una era evadată.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dobra: e vremea bilanţului şi cea a colindelor

Copiii din Dobra vor primi şi în acest an pachete de Crăciun, în cadrul serbării şcolare. Prin astfel de acţiuni,...

Comuna Mărtineşti a intrat în atmosfera Crăciunului

La Mărtineşti, cei mici se pregătesc să-l aştepte pe Moş Crăciun. Va veni cu daruri obţinute din sponsorizări de primarul...

Proiect de peste patru milioane de lei la Universitatea Petroşani

Universitatea din Petroşani, în parteneriat cu SIVECO România S.A., au demarat un proiect de peste patru milioane de lei, cofinanţat...

Închide