O maşină a luat foc pe autostradă

9 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un şofer de 33 de ani a scăpat ieri, ca prin minune, dintr-un accident rutier produs pe autostrada A1 Orăştie-Deva, în zona localităţii Turdaş, după ce s-a lovit cu maşina în parapeţii de siguranţă dintre sensurile de mers. Maşina acestuia a luat foc, însă tânărul a reuşit să iasă rapid din autoturism şi să se salveze.
„În urma impactului cu parapeţii, autoturismul a luat foc. În cel mai scurt timp, la locul accidentului au ajuns trei echipaje de stingere a focului, descarcerare şi prim ajutor de la Detaşamentul Orăştie. Pompierii au reuşit limitarea incendiului la blocul motor“, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.
În urma acestui accident, traficul rutier pe A1 între Orăştie şi Deva a fost restricţionat timp de o jumătate de oră, până când autovehiculul a fost tractat de la locul accidentului. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Urmărit naţional condamnat pentru viol, prins de poliţişti

Un individ de 29 de ani, din judeţul Hunedoara, condamnat la cinci ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol,...

Dobra: e vremea bilanţului şi cea a colindelor

Copiii din Dobra vor primi şi în acest an pachete de Crăciun, în cadrul serbării şcolare. Prin astfel de acţiuni,...

Comuna Mărtineşti a intrat în atmosfera Crăciunului

La Mărtineşti, cei mici se pregătesc să-l aştepte pe Moş Crăciun. Va veni cu daruri obţinute din sponsorizări de primarul...

Închide