Urmărit internaţional, prins la Simeria

24 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Rapoltu Mare, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare, a fost prins în urma unei razii desfăşurată de poliţiştii hunedoreni în Simeria şi în comuna menţionată anterior.

”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cei ai Formaţiunii Investigaţii Criminale Simeria şi cei ai Postului de Poliţie Rapoltu Mare, au desfăşurat, pe raza oraşului Simeria şi în comuna Rapoltu Mare, o acţiune în urma căreia au identificat un bărbat de 32 de ani, din comuna Rapoltu Mare, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare”, a informat IPJ Hunedoara.
Bărbatul, aflat în urmărire internaţională, este cercetat de autorităţile judiciare din Germania pentru săvârşirea, pe teritoriul acestui stat, a unor infracţiuni de furt. Cel în cauză a fost prezentat magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia, care au emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, în vederea predării către autorităţile germane. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ciobanul dispărut în Godeanu, dat în urmărire naţională

Echipele Salvamont Hunedoara şi cele din Uricani au ”periat” o zonă întinsă din masiv pentru a da de urma bărbatului...

Victimele ţeparilor, îndemnate să depună plângeri

Ofiţerii de combatere a crimei organizate şi procurorii DIICOT cred că sunt peste 10 mii de victime ale grupării de...

Cioban dispărut în munte, căutat de salvamontiştii hunedoreni

Bărbatul trebuia să ghideze doi ciobani cu turmele de oi către Platoul Borăscu, din Masivul Godeanu. Mai mulţi salvamontişti din...

Închide