Urmărire ca în filme pe străzile din Deva. Un șofer care fugea de polițiști a a lovit cinci mașini

11 august 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Eveniment, Flash

      Urmărire ca în filme, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3:30, la Deva. Un șofer căruia i s-a solicitat, pe Calea Zarandului, prin semnalul regulamentar, de către agenții rutieri, să oprească autoturismul, nu a vrut să oprească, trecând în viteză pe lângă polițiști.

Imediat, echipajul de poliție a pornit în urmărirea automobilului, care avea numere de înmatriculare de Anglia. În încercarea de a se sustrage controlului polițiștilor rutieri, șoferul autoturismului urmărit a avariat cinci mașini parcate pe un bulevard din municipiul Deva.
“Intr-un final, autoturismul a fost blocat pe Bulevardul  22 Decembrie.
Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Doi pasageri aflați în mașina urmărită au fost prinși și încătușati de polițiștii rutieri, cu sprijinul politiștilor de la Biroul de Ordine Publică, întrucât au încercat să fugă. Dar cel aflat la volanul autoturismului a reușit să fugă, printre blocuri, el neputând fi prins de polițiștii plecați în urmîrirea lui.  Bărbatul este însă identificat și căutat pentru a fi tras la răspundere”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
În urma verificărilor, s-a constatat că autoturismul este înmatriculat, iar șoferul avea permis de conducere. De asemenea, potrivit comisarului Bogdan Nițu. șoferul și cei doi pasageri sunt tineri. (Mircea Crivăț)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Frace Praduitoru' spune:

    pera ?

  2. George spune:

    Da. Perasifon. Ha ha ha

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Hoţii care au furat peste 10.000 de euro, arestaţi

  Poliţiştii hunedoreni au reuşit să prindă doi hoţi, care au păgubit un bărbat cu o sumă de peste 10.000...

“Vreau să uit c-am fost patron în România!”

Ce se întâmplă acum, în România, este demn de cel mai negru coșmar. Abia mai poți monitoriza, în timp real,...

Directoarea Direcţiei Economice a Primăriei Deva va fi demisă

Viceprimarul Devei, Răzvan Mareş, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă că, în opinia sa, directorul executiv interimar al Direcţiei...

Închide