Hoţii care au furat peste 10.000 de euro, arestaţi

11 august 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

 

Poliţiştii hunedoreni au reuşit să prindă doi hoţi, care au păgubit un bărbat cu o sumă de peste 10.000 de euro.
Din datele IPJ Hunedoara, furtul a fost anunţat de către un bărbat cu două săptămâni în urmă. Acesta li s-a plâns oamenilor legii că hoţii au intrat în casa lui din Veţel, forţând fereastra de la baie. Au furat 40.000 de lei, 200 de euro şi un laptop, prejudiciul fiind de peste 50.000 de lei. Ca urmare a acestei sesizări, oamenii legii au deschis o anchetă, în baza căreia autorii faptei au fost identificaţi şi prinşi.
„În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, iar în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Şoimuş au reuşit în cele din urmă să-i identifice pe prezumtivii autori ai faptei. Aceştia sunt doi tineri din Deva – unul în vârstă de 20 de ani (care a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore) şi altul de 19 ani (care se sustrage urmăririi penale)”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Într-un final, a fost prins şi al doilea făptaş, cel de 19 ani, ambii fiind arestaţi preventiv. (N. Bumbac)

 

 

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
“Vreau să uit c-am fost patron în România!”

Ce se întâmplă acum, în România, este demn de cel mai negru coșmar. Abia mai poți monitoriza, în timp real,...

Directoarea Direcţiei Economice a Primăriei Deva va fi demisă

Viceprimarul Devei, Răzvan Mareş, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă că, în opinia sa, directorul executiv interimar al Direcţiei...

Guvernarea PSD, în cifre

Comunicat de presă

Închide