Uricani: a început reabilitarea parcărilor publice

2 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

          La Uricani se urmăreşte reabilitarea mai multor zone de parcare publică de pe raza oraşului, prin turnarea unui nou strat de asfalt.
Asta, în condiţiile în care numărul maşinilor creşte de la an la an. Lucrările se implementează din bugetul local, ajung la suma netă de circa 400.000 de lei şi potrivit estimărilor, vor fi gata până la sfârşitul acestui an acesta.
„După ce vom finaliza programul de asfaltare ce este condiţionat, cumva, de modul în care decurg lucrurile cu reţelele de aducţiune cu apă, respectiv canalizare, mergând mână în mână cu acestea, abia atunci vom putea face un management al locurilor de parcare pentru fiecare zonă a oraşului. Trebuie respectată ordinea firească şi normală. Pentru parcările amenajate de noi, aferente blocurilor, se percepe o taxă anuală de 40 de lei. Noi ne ocupăm de modernizarea sau de reabilitarea lor, bineînţeles. Tariful e practicat mai degrabă pentru liniştea cetăţeanului, oferindu-i garanţia locului de parcare. La partea de bulevard, parcările se atribuie societăţilor comerciale, aici fiind în discuţie procesul de manipulare a mărfurilor”, a spus Dănuţ Buhăescu (foto), primarul oraşului Uricani.
Conform proiectului care deja se află în derulare, se vor face reparaţii parcare şi acces la punctul gospodăresc spre fostul CT1, reparaţii parcare în spatele Blocului 7 de pe Strada 1 Decembrie, la Blocul 6 de pe Strada Revoluţiei, asfaltare parcare de pe Aleea Plopilor şi cea aferentă Liceului Tehnologic Retezat, reparaţii acces magazie la fostul CT1 şi reparaţii parcare zonă CT1, asfaltare acces pod Tarhat şi reparaţii acces spre fosta staţie de montă Uricani.(Magdalena Şerban)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Încep înscrierile pentru studii de licenţă la Filiala Deva a ASE Bucureşti

Academia de Studii Bucureşti - Filiala Deva organizează sesiune de admitere pentru studii universitare de licenţă Învăţământ la Distanţă, la...

Accident grav în sensul giratoriu

        Un tânăr, care circula cu un ATV, a fost proiectat la o distanţă de circa şase metri după ce...

A început judecata în dosarul adolescentului acuzat de violarea unei fetiţe

Adolescentul de 16 ani, din Băiţa, Petru Ioan D., a violat o copilă de opt ani, din comună, ademenind-o într-un...

Închide