; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Încep înscrierile pentru studii de licenţă la Filiala Deva a ASE Bucureşti

2 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Ultima Ora

        Academia de Studii Bucureşti – Filiala Deva organizează sesiune de admitere pentru studii universitare de licenţă Învăţământ la Distanţă, la specializarea Management.
Înscrierile încep luni, 9 septembrie 2019 şi se desfăşoară până miercuri, 11 septembrie 2019, între orele 8:00 şi 16:00, la Centrul Teritorial Deva, din Piaţa Unirii, nr. 3.
Admiterea se face prin concurs, pe baza mediei generale de admitere – calculată ca medie ponderată între media de la Bacalaureat (70%) şi media anilor de studiu (30%). De asemenea, candidaţii vor depune un eseu motivaţional privind alegerea ASE, care va fi evaluat prin calificativul ”Admis„ sau ”Respins”.
Rezultatele finale ale concursului de admitere vor fi afişate sâmbătă, 12 septembrie 2019.
Actele necesare pentru înscriere sunt: dosar plic; diplomă de Bacalaureat (sau diplomă echivalentă cu aceasta) şi foaia matricolă (sau echivalenta acesteia, din care să rezulte mediile anilor de studiu) – original sau copii legalizate; adeverinţă medicală tip, eliberată de medicul de familie sau de cabinetele medicale şcolare; copie după cartea de identitate; copii legalizate după certificatul de naştere şi certificatul de căsătorie (dacă este cazul); două fotografii 3/4; dovada achitării taxei de înscriere (145 lei); declaraţie pe propria răspundere prin care candidatul se angajează să nu urmeze simultan mai mult de două programe de studii universitare; acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Taxa de şcolarizare pentru anul universitar 2019-2020 este în valoare de 3.500 de lei şi poate fi achitată în două rate, astfel: în zilele de 17 şi 18 septembrie 2019 – 50 la sută din taxa anuală; la începutul semestrului al doilea (februarie 2020) – 50 la sută din taxa anuală. (M.V.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident grav în sensul giratoriu

        Un tânăr, care circula cu un ATV, a fost proiectat la o distanţă de circa şase metri după ce...

A început judecata în dosarul adolescentului acuzat de violarea unei fetiţe

Adolescentul de 16 ani, din Băiţa, Petru Ioan D., a violat o copilă de opt ani, din comună, ademenind-o într-un...

Scos în decor de un şofer neatent

       Pentru că nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care rula în faţa sa, un şofer...

Închide